XV. kapitola - Seznámení

255 39 7
                                    

Kam se můj život posouvá? Měl bych vůbec ještě brát antidepresiva. Přijde jako by to už nemělo takové účinky jako před týdnem. Asi si budu muset zajít nakoupit jiný. Ach, jak mě se nechce.

Flashback:
Šel mladý brunet poprvé do nové školy, vlastně to většina jeho vrstevníků právě teď. Je 1/9/2013, první školní den a všichni mladí z prvních ročníků středních škol a gymnázií jsou nervózní a netuší, co je čeká. Takhle čeká i mladý Karel, byl docela malý narozdíl od jeho nových spolužáků. Nebyl to zrovna sociální typ, ale i tak se uměl zařadit do kolektivu. Kája šoupal nohama po asfaltu a kopal si s malými kamínky, které při šoupání odpadávaly z asfaltu. Očka měl upřená k zemi, nechtěl se podívat na své nové spolužáky, bál se. Nikoho známého tu neměl, protože všichni jeho přátelé šli na odbornou střední školu, jen on šel na gymnázium. Před školou se začalo hromadit, čím dál tím více mladých studentů, kteří nevěděli, co se za chvíli bude dít. Poté nějaký vysoký pán z budovy pokynul mladým výrostkům, aby vešli do školy. Karel konečně odtrhl oči od země a omylem narazil do blonďaté dívky na skateboardu, která následně spadla. ,,Jsi v pořádku? Hrozně se omlouvám," omlouval se brunet v obleku a pomohl ji vstát. Pořád si hleděli do očí, až je přerušil hlas pána, který říkal, že už musí začít. Dívka opožděně odpověděla ,,Jo jsem," a vydala se za Karlem.
Nejprve všechny první ročníky rozdělili do tříd. Brunet byl ve třídě s blondýnkou, což jej velice těšilo a už i věděl, jak se jmenuje. Karel se do blonďaté Aničky zamiloval. O to více, když si první den sedli spolu do lavice.
Konec flashbacku

Musím bohužel do toho blázince, opět. A ještě k tomu mě přepadne nostalgická nálada. Moje seznámení s Aničkou bylo velice zvláštní, ale zároveň pěkné.

Takže protože mám velmi dobrou náladu, tak dneska vyjde ještě jedna kapitola po této. Důvod? Kovy vydá 2 videa za víkend, to kdy se stalo? :D jinak Bžumbau :) pokud se vám kapitola líbila, můžete dát vote nebo komentář, budu ráda :) laf jů <3
-Unnie^·^

Antidepresiva w/ Kovy✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat