9-Eski Dostlar !

17.1K 778 53
                                    

Beğeni ve yorumlarıyla hep yanımda olan @sungu37'ye çok teşekkür ederim.

Yorumlarınızı eksik etmeyin :) Mutlu haftalar ;)

İYİ OKUMALAR ;

.......................

Bir aydır Ateş'le aynı evde kalıyor oluşumuz benim kalın duvarlarımı indirdiğimi düşündürmüştü sanırım.Fakat öyle bir durum söz konusu değildi.Artık neye inanmam gerektiğini bir türlü anlayamıyordum ve bu beni istem dışı geriyordu.Bu gerginlik dışıma da yansıyor özellikle Ateş'e karşı ufak tefek patlamalara sebebiyet veriyordu.

Kabul etmekte zorlansam da o benim hala deli gibi sevdiğim adamdı..

Bir aydır Ateş bir şey anlamasın diye her seferinde terslemem sürekli ondan habersiz bir şeyler yapmam onu delirttikçe bana zevk verir olmuştu.

Ateş'e haber vermeden dışarı çıktığım zamanlarda yapamadığımı yapıyor -havanın soğuması sebebiyle- deniz kenarında bir cafe de oturup saatlerce denizi izliyor derin düşüncelerime bir çıkış yolu arıyordum.Çünkü artık nefes alamaz olmuştum..

Bazen gelmese ne olurdu diye düşüneyim diyorum kalbim bana küser gibi bir acı bırakıyor olduğu yere..Hani denir ya 'sol yanıma öküz oturdu'diye tam olarak o durumdaydım şu son zamanlar da..

Onun beni sevdiğinden geçtiğimiz hafta çiçek olayı sayesinde tam olarak emin olmuş ve onu süründürme kararı vermiştim ama planım da az önce burada olanlar yoktu ! Bu da kaderin bana cilvesiydi sanki ! ;

Onun beni sevdiğinden geçtiğimiz hafta çiçek olayı sayesinde tam olarak emin olmuş ve onu süründürme kararı vermiştim ama planım da az önce burada olanlar yoktu ! Bu da kaderin bana cilvesiydi sanki ! ;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hayat ? "

"Berat ?!"

"Kızım nerelerdesin sen ya ?!"

"Asıl sen nerelerdesin ?! Haylazlıklara devam mı ?!"

"Yok be kızım -sol elinde ki yüzüğü işaret ederek- hatunumla mutluyum ben "

"Sen ve evlenmek ?! Aman Allah'ım rüya mı görüyorum ?"

"Kiminle evlendiğimi duysan oturup ağlayacaksın o zaman ?"

"Otur şuraya da anlat Berat Efendi...Kimle evlendin ? Ay yoksa o çırpı bacaklı,saçaklı Cemre'yle mi evlendin ? Valla yüreğime iner !"

"..........."

"Gülme de cevap ver ?!"

"Akşam akşam güldürdün ya Hayat daha ne diyeyim ?!"

"Mesela cevap ver ? Kim o seninle evlenen şanssız ?"

"Şanslı mı şanssız mı ona soralım ne dersin ?......Nefesim bir bakar mısın ?!"

"Bir dakika şaka mı bu ?! Günlerdir bu cafeye geliyorum ve cafenin sahibi benim üniversite de ki en yakın arkadaşım mı ?! İrem ?"

KALBİM SENİ BIRAKMAZ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now