21-Nefesine Aşık Olursun

9.2K 576 71
                                    

Bölüm geldi !! Koşun koşun ey ahali yorumlara koşun...

Nasılsınız millet...Bomba gibi bir haftanız olsun..Mutluluk yakanızı bırakmasın..

Yeni bir karar aldım bundan sonra bir önce ki bölüme yorum yapanlara ithaf gelecek ! Bundandır ki ; Bölüm ithafı ;   @zlemMersin2 @ddamla16 @ilknurtnr @gulgrgl16 @sevdecpr @GlevinToptik @sungu37 @HlyaDemir523 :) Desteğiniz için teşekkürler ;)

Oy veren,yorum yapan,emeğe saygısı olan herkese teşekkürler :) 

Yeni okumaya başlayanlar HOŞ GELDİNİZ ne iyi ettiniz de geldiniz..

Yokluğunuz benden uzak olsun..

Bu arada instagram hesabımı bio'm da paylaştım..

İYİ OKUMALAR ;

.................................

Gece yarısı evde çığlık sesinin yükselmesiyle yerimden sıçramam bir olmuştu.Benim anlık hareketimden mi yoksa duyduğu seslerden dolayı mı uyandığını anlayamadığım Ab-ı Hayatım ise korkuyla göz kapaklarını açmış ve ne olduğunu anlamaya çalışırcasına karanlık odada yüzüme bakıyordu.

Apar topar pijamamın üzerine bir t-shirt geçirerek yatakta korkulu gözlerle uzanan Ab-ı Hayatıma doğru yaklaştım.Tam o sıra da odanın kapısı açıldı ve içeriye dolu dolu gözleriyle Biricik girdi.Aşağı da ne olduğunu çözemediğim için onları da peşimde indirmek istemiyordum.O yüzden odada durmalarını söyleyip hızla aşağı indim.

Dış kapının önüne yaklaştığımda gördüklerime kızsam mı gülsem mi inanın bilemeyecek kadar tuhaf bir durumdaydım.Neden mi ?

Karşımda ayakta durmaya çalışan iki kız kardeşim ve onları kollarının altına almış olan iki damat adayımız vardı.Fakat durumda ki gariplik şuydu ki hepsi kafayı bulmuş ve yerlerinde sallanıyorlardı..Ben onlara dalmış tabiri caizse bön bön bakarken bir ses duydum hatta oldukça yüksek çıkan bir ses ;

"Seviyoğğğrum kığğzım -hıçkırık- ben seniğğ...O ağbine de söyleyeceğim seni versin bana..."

"Versin -hıçkırık- demi aşkım ?"

"Tabiğğ ikizim versin..Ama kim -hıçkırık- kime neyi versin ?"

"Ay çok doğru dedin bak..Fırat James bana ne versin ?"

"James sen ne vereceksin benim -hıçkırık- sevgilime bacanak ?"

"Ben mi veriyormuşum kimi kime ?"

Gördüğüm görüntü ve işşittiğim sözlerle daha fazla kahkahalarımı tutamamış ve salıvermiştim oturduğumuz evin bahçesinde..İşte tam da o an da tüm bakışlar bana dönmüştü..Varlığımın yeni farkına varan Fırat kendine çeki düzen vermeye çalışırken nasıl olduğunu anlamadan ayaklarımın dibinde yerde buldu kendini..Niye mi ? Ben bir abiyim tabi ki de çektiricem..James hastalık dönemime denk getirmiş olabilir.Fakat Fırat çekeceklerinden kaçamaz..Her şey yeni başlıyor...

Fırat'a doğru eğilmiş hesap soracakken arkadan Hayat'ın titrek sesini duydum..O da Biricik de çok korkmuştu..İntikam işine çelme takmayla başlasam da devamı için bir gecelik reklam arası vermem gerekiyordu..Çünkü Mühür Gözlüm'ün gözünden düşen tek damlaya dünyayı yakacak kadar özlemle doluydu içim..

KALBİM SENİ BIRAKMAZ (Tamamlandı)Där berättelser lever. Upptäck nu