6-Annemin Yaslı Yüreği

22.3K 1K 50
                                    

        Hikayemi yayınladığım günden beri 'Deli Gelin' hikayesinde hikayemi önererek bana destek olan  haticekubraozcan000 ve gerek mesajlarıyla gerek yorumlarıyla her daim yanımda olan _sstormangell_ çok teşekkür ederim.

        Mutlu sağlıklı huzur dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle..

        İYİ OKUMALAR ;

                             ..............................

İki hafta boyunca her günümüz böyle olaylarla geçmişti.Ateş'in bana evde yaklaşmaları yetmiyormuş gibi şirkette de sürekli dip dibe dolaşmıştık...

Lansman için oluşturulacak projeyi ikimize bırakmışlardı.İkimiz uğraşıyorduk projenin çizimleriyle..

Bu iki haftalık süreçte karşı cinsten bana yaklaşan herkese karşı sert ve sinir bozucu bir üslup kullanıp beni sinir etmeyi başarmıştı .Geçen hafta şirketin tasarımcılarından Harun Bey bir konu da yardım istedi diye az kalsın adamı işinden ediyordu. Neymiş efendim ; 

 Bu adam boşuna mı bu işin eğitimini almış o bilecekmiş bana niye soruyormuş ?! Eğer bana soracaksa neden tasarımcıyım diye geziyormuş ?

 Bununla sınırlı kalsa yine iyiydi.Biricik'i Fırat'ın yanında gördükçe homurdanıyor bu da yetmezmiş gibi Fırat'la laf dalaşına giriyorlardı.Ben ayırmaya kalkınca da sen karışma deyip beni olayın dışında tutuyorlardı.

Bu iki hafta hayatımın en saçma haftası olma yolunda hızla ilerliyordu.Biricik'in isteklerini durduramıyor babasıyla ilgili her sözünde kalbini kırmadan isteğinin yanlış olduğunu bizim normal anne babalardan biraz daha farklı olduğumuzu anlatmaya çalışıyordum.Tabi ki bu Biricik'e yeterli gelmiyor belli bir yerden sonra yine ısrarlarına devam ediyordu.

O da kendince haklıydı tabi babasıyla annesini el ele görmeyi hangi çocuk istemezdi ki !

Ama olmuyordu işte bir türlü eskiyi silip atamıyordum.

Sanki her şey normalmiş gibi davranması beni daha çok sinirlendiriyordu.Çünkü hiç bir şey eskisi gibi değildi ve böyle davranmaya devam ederse eskisi gibi olamayacaktık da...

Bazen Ateş'in gülüşüne dalıp gidiyordum sonra nefretim filizleniyordu.Kırıldığım kadar kırmak istiyordum onun kalbini.

Farkındaydım onun kalbinin de sağlam olmadığının ama...Ah o ama-lar var ya izin vermiyordu işte beynim onu affetmeme..

İki haftanın her günü elinde oyuncaklarla eve gelmişti Ateş.O kadar farklı davranıyordu ki..Sabah kalktığımda Biricik'le beraber kahvaltımı hazır etmiş oluyorlardı.Akşam arabasına binmesem dahi defalarca teklif ediyor her red ettiğimde 'Küçük Emrah' moduna bağlıyordu.

Günler bir şekilde geçiyordu da benim kırık kalbim de her şey olduğu gibi duruyordu.

                                                    ...................


Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
KALBİM SENİ BIRAKMAZ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now