Mahkeme

134 15 4
                                    

-Idil.Idil.Idillll.diye bağıran annemin sesine uyandım.
-Ne var?!diye bağırdım.
-Hazırlan.Senin için mutlu,benim için kötü bir yere gidicez.Bir daha da bana bağırma. Dedi ve kendisi bağırdı.Sesi aşağıdan ve kızgın geliyordu.Içimden bir ton küfür ettim.Yataktan büyük bir üzüntü ile kalktım.Dolabımın karşına geçip beyaz salaş bir,Kısa bir tişört giydim.Siyah düşük bel pantolon giydim.Saçlarımı açık bıraktım.Makyaj yapmadım.Doğal halimi seviyorum.Böyle daha güzel.Çantamı da hazırlamayı unutmadım.Telefonumu arka cebime koydum.Banyoya gidip rutin işlerimi halledip aşağıya indim.Babam ve Nota Hanım (kendisi annem olur.Ben ona anne demiyorum.Çünkü haketmiyor.Ama yüzüne anne ) kapıda beni bekliyorlardı.Nota Hanım:(Hanım dedigime bakmayın.Hanım gıcık olduğumu simgeliyor.)
-Nerde kaldın.Ağaç olduk burda! Dedi sesini yükselterek.Mal kadın.
-Tamam Nota.Geldi ışte.Sus.dedi babam iğneleyici sesiyle.
-Ama Berk bu kız yüzünden geç kalıcaz.dedi off. Babam la havle çekip dışarı çıktı.Bende beyaz adidas larımı giyip çıktım.
-Ilk önce kahvaltı yapıcak yer bulalım.Dedi babam.Biraz yol gittikten sonra güzel bir kafe de durduk.Arabadan indik.Cam kenarında bir masa bulup oturduk.Garson kız yanımıza gelip ne istediğimizi söyledi.Biz de verdik.Hepimiz kahvaltı menüsü istedik.Siparişimiz gelince yemeğe başladık.Yemeğimiz bitince parayı ödeyip arabaya bindik.Ben telefonumu ve kulaklığımı çıkarıp şarkı dinlemeye başladım.20 dakika sonra biri beni dürtüyordu.Gözlerimi açtığımda babam di.Şarkı dinlerken uyuya kalmış olmalıydım.
-Hadi kızım geldik.dedi babam gülümseyerek.
-Tamam.dedim bende gülümseyerek.Arabadan çıktım.Karşıma baktığımda daha çok gulümsedim. Çünkü mahkemeye gelmiştik.BOŞANICAKLAR!!YAŞASIN. Tamam sakinim.Babam yanıma geldi ve'Hadi'der gibi baktı.Içeri girdik.Koltuklardan birine oturduk.Beklemeye başladık.Sonunda'BERK KARAÇAL,NOTA KARAÇAL'diye bağırdı bir kadın.Babam lar içeriye girdiklerinde tuvalete koşup çığlık attım.Ama sevinçten.
-YAŞASIN.BOSANIYORLAR.YUPPI GO!!!diye.Tuvaletten çıkıp koltuklara geri döndüm.
30dakika
1saat
1.30 saat
2 saat
Aaaa yeter ama çok sıkıldım.Bir çıkmadılar.Der demez kapılar açıldı.Babam gülümseyerek yanıma geldi ve
-Bitti kızım.KurtulDUK.dedi.Gulümsedim.
-Baba neden boşandın?Sevindim ama merak da ettim.dedim.
-Sen sevmemiştin.Bende soğudum.dedi ve arabaya gittik.Eve gelince babam "Bavulunu topla."dedi.Nedenini sorsamda söylemedi.Bavulumu toplamaya başladım.Bitince babama haber verdim.Arabaya doğru gittik.Hala merak ediyordum.Kaç defa sordum.Fakat'görürsün'diye kestirip atıyordu.Neme sormaktan sıkıldım.Bavulumuzu bagaja yerleştirip yerimizi aldık.
-Yol biraz fazla uzun.Istersen uyu.dedi babam.Bende arka koltukta olduğumuz için ayakkabılarımı çıkarıp uzandım.Battaniye ve yastık vardı.Onları aldım.Tabi biraz sığmadım. Ama neden?Tabi ki sizde 1.70 boyun da olsaydınız sığmazdınız.Allah tan 40 kiloyum. Birde 16 yaşında olcam ya.Haahha.Gözlerimi kapattım.Yeni hayatımı düşünmeye başladım.Artık sinirli olmayacaktim.

Dimi?

Üvey Abi Mi?Hemde Psikopat !Where stories live. Discover now