Prolog

723 57 2
                                    

Dům byl tichý, zdálo se, že je opuštěný

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dům byl tichý, zdálo se, že je opuštěný. Nebyly tady žádné fotky a osobní věci, nic co by řeklo kdo tady bydlí. Ale skupinka lidí, která mlčky stála v kuchyni věděla čí je to dům. Jejich kamaráda, nepostradatelného člena smečky.

Každý z nich v ruce držel obálku s jejich jménem. Na stole ležel kus papíru. Jenom dvě slova na papíru stačila aby se i ten nejstatečnější z nich bál otevřít svůj dopis. Věděli co tam bude, ale nechtěli si to připustit.

Dvě slova napsaná škrabopisem, který jim byl tak známý. Dvě slova a jejich svět se sesypal jako domeček z karet. Ale autorovi těch dvou slov se jeho domeček sesypal už předtím a všechny karty rozfoukal a odnesl vítr.

Omlouvám se.

První kdo se ovážil otevřít obálku byl nejstarší muž, jako by to dodalo odvahu i ostatním, protože i oni vytáhli popsaný list papíru. Se zatajeným dechem se začetli do těch pár řádků, které jim po něm zbyly.



Isaac:

Hej kámo, kdo by čekal, že ti někdy budu psát dopis? Ale potřebuju od tebe jednu věc. Na čas musím odjet, teď to tady nesnesu. A vím, že Scott teď bude potřebovat bráchu. Musíš se o něj postarat, prosím Isaccu. Někdo mu musí připomínat že je vlkodlak, pravá alfa, že je bojovník. Udělej to pro mě prosím.

Budou mi chybět tvoje sarkastické poznámky,  v tom jsme si byli podobní. Nikdy mě nenapadlo, že z nás dvou budou někdy tak dobří kamarádi, ale jsem za to rád.

                                                                                                                                                                Stiles

P.S. Něco udělej s tou šálou!!!



Allison:

Alli musím na chvíli odjet. Být na čas jen sám se sebou. Utřídit si myšlenky. Vím, že to beze mě zvládnete. Pujdete na svoje vysněné školy, z tebe bude skvělá učitelka, ze Scotta zase ten nejlepší veterinář, Lydie najde lék na rakovinu a Isacc bude prudit. Scott si asi bude vyčítat můj odchod, ale nemohl mi v tom zabránit. Musíš ho přesvědčit že to není jeho vina. Nikoho z vás.

Mám tě rád.

                                                                                                                                                                    Stiles



Lydia:

Moje nejmilejší Lydie,

budeš mi strašně moc chybět, ale já musím odjet. Jsi moje nejlepší kamarádka a víš o mě úplně všechno, takže mě musíš pochopit. Potřebuju trochu času abych se s tím smířil s tím co se stalo. Prosím nezlob se na mě. Je to pro mě opravdu důležité. Miluju tě Lydie, jsi jako moje sestra tak si prosím nevyčítej, že jsi mě nezastavila. Já se zase vrátím, ale do té doby musíte všichni žít, jako by se nic nestalo. Musíš jít na výšku a najít lék na všechny nevyléčitelné nemoci. Já už do školy nejdu, nevím jestli bych to zvládl. Musíte pořád držet při sobě, i když budete každý někde jinde. Slib mi že nedovolíš aby se smečka rozpadla. Musíte se o sebe navzájem starat. Chránit se.

Miluju tě moje nejlepší kamarádko.

                                                                                                                                                               Stiles



Scott:

Scotty nezlob se na mě. Jsi můj nejlepší kamarád, můj brácha a já bych nechtěl aby ses kvůli mě trápil. Jenom potřebuju na chvíli vypadnout. Potřebuju se dát dohromady a tady to nejde. Nemyslím si, že bych teď zvládnul jít na vysokou. Ale z tebe jednou bude skvělý zvěrolékař. Ale slib mi, že se smečka nerozpadne, že si budete pořád krýt záda, že až se vrátím bude to jako předtím. Chci jen trochu času, teď je pro mě těžké být tady, ale za nějakou dobu to možná bude jednoduší. Vážně, ale teď tu nemůžu zůstat dýl. Je mi líto, že jsem se s vámi nerozloučil osobně, ale nedokázal bych to. A vy byste mě nepustili. Já vážně nevím co ti napsat, je to těžké. Budeš mi chybět. Vy všichni budete. Ale já vím, že si poradíte i beze mě. Jste ti nejsilnější "lidi" jaké jsem poznal. Ale já nejsem tak silný jako vy.

Mám tě rád brácho.

                                                                                                                                                                  Stiles



V místnosti se mísil smutek s úlevou, když si každý přečetl část o návratu, ale jedna osoba nemohla úlevně vydechnout. Vůdce smečky dostal dopis, kde byla celá pravda. A on chápal jeho rozhodnutí, i když s ním nesouhlasil. Chlapec věděl, že jen jemu může napsat něco co ostatním ne. Musel svým kamarádům lhát, ale věděl, že alfě lhát nemusí, protože on jediný ho pochopí.

Derek musel tu jednu větu,která na něj přímo křičela mezi popsanými řádky, číst pořád dokola. Věděl, že to nemůže říct ostatním, protože by je to zlomilo.

Myslím, že se nedokážu vrátit.

Umění života (Sterek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin