Metres: bölüm6

34.3K 125 13
                                    


Bölüm:6

Uzun süren bir duş macerasından sonra gazel kucağımda gözleri yarı açık şekilde yatak odasına gelmiştim. Onun çıplaklığından üşüyebileceğini düşünüp üstüne üzerinde inekler olan bir pijama takımı giydirdim. Daha sonrasında yavaşça adımlarımı kapının dışına yönlendirdim.

Aslında gazelimi bırakmazdım gecenin bir saatinde yalnız. Ama annem beni yanına çağırmıştı. Büyük ihtimalle o lanet kadın anneme beni sinirlendirecek şeyler söylemişti. Bu yüzden içime çektiğim her nefeste oksijen değil de sıkıntı soluyormuşum gibi hissediyordum.

On beş dakika süren kısa yolculuğumdan sonra gençiliğimi geçirdiğim eve geldim. Kapıyı çaldığımda gül bahar ablanın kapıyı açmasıyla yanaklarını sıkıştırmıştım.

"Deli oğlan bırakasana Sen beni" diye sitem etmişti bana her zaman ki gibi. Bense hala daha devam etmiştim sultanımın yanaklarını sıkıştırmaya. Taki annemin otoriter sesiyle "ateş oğlum gül hanımı rahat bırak" sözcüklerini dile getirene kadar.

Gül ablanın yanaklarını bırakıp annemin arkasını dönüp salona ilerlemesini izledim. Onu arkasından takip edip yeni salonda bulunan beyaz renk L koltuğa kendimi atmıştım. Bana sinirli bakışlarını umursamadan telefonumu çıkarıp duvar kağıdım olan gazelin minik suratını izlemeye koyuldum.

Bana "ateş sen niye böyle" oldun demesinden bi sorun olduğu kesinleşmişti. "Ne olmuş bana" dediğimde salonun ortasına bulunan modern masanın üzerine koyduğu minik gazelimin çeşitli yerlerde çekildiği fotoğrafları görünce yerimde kıpırdandım.

Sakinliğimi korumaya çalışarak yüzümdeki kasların oynamamasına dikkat ederek "ee" dedim umursamaz tavrımla.

"Bu orospuda kim oluyor da seni oğlun ve karından ayırmasına izin veriyorsun" diye bağırmasıyla vücudumdaki kasların dahada gerildiğini hissettim. O benim annemdi. Sakin olmam ve de onu kırmamam lazımdı.

"Orospu kelimesi yanlış oldu annecim. Doğrusu o güzel kadını ve oğlunu nasıl olurda o orospu karınla bir arada tutabiliyorsun olucaktı." Dedim. Burun delikleri büyüyüp küçüldü. Ve yavaşça bana doğru eğildi.

"O kadını hayatından çıkarıcaksın ateş. Anladın mı beni?" Dediğindi küçük bi kahkaha sundum ona.

"Eğer karımdan bahsediyorsan hemen annecim. Fakat o kadın dediğin gazelse o küçük orospuda sende bunu ancak rüyanızda görürsünüz " diyip evden arabama doğru adım atmaya başladım

~~~~~~~~~~~~~

Aslında daha konunun nasıl olması gerektiği hakkında bir şey bulamadım öneriniz varsa yazabilir misiniz acaba ? Okuduğunuz için teşekkürler

Metres (+18)Where stories live. Discover now