Metres:Bölüm 5

39.1K 155 11
                                    

Uyandığımda daha gözlerimi açmadan burnuma gelen kokuyla yüzümde tebessüm oluşmuştu. Gözlerimi açtığımdaysa gördüğüm yüz kulaklarıma kadar gülememi sağlamıştı. Ben ki asla gülmeyen ateş. Bu kadının sadece kokusuyla deliler gibi kahkaha atabilirdim. Ona bakınca aklıma dün gece olanlar geldi. Fakat daha çok üstünde durduğum kısım onun vajinasını yalarken çıkardığı seslerdi. Yaklaşık otuz dakika kadar onu izledikten sonra kıpırdanmasıyla gözlerimi yumdum. Birkaç dakika sonra yüzümde hissettiğim varla yok arasındaki dokunuşlar beni izlediğinin kanıtıydı.

" Beni izlemeyi keser misin ? Uyuyamıyorum." Diye homurdandım. Sözüme başladığım andan itibaren minik parmaklar yüzümden çekilmişti. Gözümün önüne küçüğümün kızarmış yüzü gelince dahada keyiflendim.

Gözlerimi açtığımda gördüğüm manzara aklıma gelen düşüncenin somut haliydi. Eliyle çarşafı tutarak göğüslerini kapatmaya çalışan, dün gecenin yorgunluğuyla saçları dağılmış, geç yattığı için gözleri şişmiş vede yanakları kızarmış bir adet gazel. Onun bu kadar masum olması bazen imkansız geliyor bana. Onun gibi masum insanların hala var oluşu oldukça garip.  Onu o pislik yerden kurtardığım zamanki anlar hala aklımda. O şerefsizlerin öldü bedenlerine çektirdiğim acılar yetmedi hiçbir zaman.

Bunları düşünmek istemdiğim için ani bir hareketle yataktan kalktım. Çıplaklığımı umursamadan gazelin yattığı tarafa yürüdüm. Üzerindeki çarşafı  çekmeye çalışmamla " ya bıraksana beni sen " diye kulaklarıma işleyen çığırtıyı umursamadan tekrardan çektim. Bu sefer amacıma ulaşmamla onu kucağıma alıp banyoya doğru ilerledim. İçeri girince kalçamı jakuziye yaslasım. Gazelide bacağıma oturttum.  Suyu sıcak oluşunu sevdiğini bildiğim için sıcağı ayarlayıp musluğu açtım küveti doldurmak için. Yaklaşık beş dakika sonra doluncada bu süre zarfında olduğu gibi gözlerimi gözlerine sabitleyip elimi çeşit çeşit banyo sabununa doğru uzatıp " hangisi?" diye sordum. Biraz düşündükten sonra "lavanta" cevabını almamla. Suyun içine sabunu boşalttım.

Önce kendimi sonra gazeli küvete sokup bana doğru çevirerek erkekliğimin üzerine oturttum. Gazelin ağzından çıkan inleme yüzünden aklımda olmayan fikrler beynimi istila ederken penisim sertleşmişti. Bunu fark edince gazelin gözlerini kaçırması  oldukça hoşuma gitmişti. Ani bir şekilde kalçasını tutup kadınlığını erkekliğime yerleştiremle tırnaklarını boynuma geçirmesi beni dahada sertleştirmişti. Üstümde kalçasını haraket ettirmesiyle kafamı arkaya yaslayıp erkeksi bir hırlama çıkardım. Ellerimle  göğüs uçlarını sıkıp çekiyordum. Daha sonrasında ağzıma alıp emmeye başladım.

Yaklaşık yirmi dakika sonra boşalmamla ellerimi serbest bıraktım. Gazelde kafasını boynuma gömmüştü. Birkaç dakika soluklandıktan sonra kafasını kaldırıp utana sıkıla " tekrar yapalım mı?" demesi burda uzun süre kalıcağımızın habercisiydi

Metres (+18)Where stories live. Discover now