Metres:Bölüm 2

53.8K 171 3
                                    

Yazar: ozum_canarslan

Yine gelmiştim işte o lanet yere. Hayatımın kadını dediğim kadını bırakıp nefret ettiğim , sırf ailem dedi diye evlendiğim kadının yanına gelmiştim. Tam bir sürtüktü. Onunla hiç yatmama rağmen hamile kalmış, birde herkese benim çocuğum gibi göstermişti.Yaptığı şeylerden dolayı ona olan nefretim dahada artarken karşıma gazel çıkmıştı.Alev kırmızısı dudakları onu öpmem için yalvarırken ,nasıl olurda onun büyüsüne kapılmazdım.

Evet karım elifte oldukça güzel bir kadındı , lakin gazelin o kadar saf bir güzelliği vardı ki karşı koyamazdım. Ama ne yazık ki sürtük karım anneme yani karşı koyamadığım iki kadından birine onunla ilgilenmediğimi, sözde çocuğumuz olan canın beni çok özlediğini söylemişti .Bu yüzden artık küçük gazelimi geceleri yalnız bırakmak zorunda kalıyordum. Mesela karanlıktan korktuğunu bile bile zifiri karanlıkta sevdiğinizi bıraktığınızı düşünün . Bazen geceleri gözüme bir gram ıuyku girmiyordu.Artık bu durum bihayli canımı sıkmaya başlamıştı.

Yanına zorla getirildiğim kadının boynuma atlıyıp dolgun dudaklarını benim gazelle yaşadığımız ilişki sonucunda parçalanma evresine gelen dudaklarıma bastırdığında çıkabilmiştim ancak olamıycak kadar kötü düşüncelerden.Bu hareketti bana gazeli aldatıyormuş gibi hissettirdiği için itelemiştim birazda olsa karşımdaki kadını .Derdimi anlayınca yüzünde muzur bir gülümseme oluşmuştu elifin. Ama umursamamıştım .'Yine nerden geliyorsun?' diye sormuştu. Onu umursamadan salona yürümeye devam etmiştim, lakin arkamdan duyduğum ses, yerime çakılmama neden olmuştu

'ne o küçük metresin gazel seni çok mu yordu da böylesin?'

bu lanet kadın gazeli ismini

Metres (+18)Where stories live. Discover now