Metres:bölüm 4

41.8K 177 7
                                    


ATEŞİN AĞIZINDAN

Kendime hakim olmam lazım. Kendime hakim olmam lazım. Kendime hakim olmam lazım...

Aklımdan geçenler bundan ibaretti sakin olmam ve asla selime aramızın kötü olduğunu hissettirmemem gerekti. Lakin selime vurduğu için canını çok yakıcaktım.

Elifin kolunu sıkarak yatak odasına götürdüm. Odasına diyorum çünkü hayatıma gazel girdikten sonra ya eve gelmiyordum yada başka biterde yatıyordum. Onu yatağına ittim. Üstüne doğru yürümeye başladığımda gözlerindeki korkunun hafiflediğini anladım. Ama ne yazık ki olucakları anlayamıycak kadar beyinsizdi. Üzerine doğru uzanıp kulak memesinin arkasına küçük bir öpücük kondurdum.

Kulaklarımın işittiği iğrenç inleme doğru yolda olduğumu gösteriyorudu.

Kulağının aşağısına boynuna geldiğimde emmeye vede ısırmaya başladım dişlerimle onun boynuna tatlı işkenceler uyguluyordum.

Onun nefesleri ise hızlanmıştı. Elinin birini boynumdan çekip erkekliğime doğru götürdüğünde , gazelin bu hareketi yaptığını aklımdan geçirdim. Ve geçirmemle ağzımdan kaçan "ahhh" sesine engel olamadım. Güzelim beni böyle bi anda bile hayaliyle etkilemişti.

Sanırım inlemem onu keyiflendirmişti. Aklımdakinide bilse orospuluğundan hoşuna gideceğini biliyorudum. O yüzden açıklamadım devam ettim oyunuma.

Üzerinde olan geceliği çıkarttığımda sadece iç çamaşırlarıyla kalmıştı. Üzerindeki siyah dantelli geceliğin gazelime ne kadar yakışıcağını düşünüp aklıma ona iç çamaşırı almayı not ettim. Südyeninin açıkta bıraktığı kısımlara küçük işkenceler yaparken elini erkekliğimden çekmiş saçlarımın arasına sokmuştu. Südyenin ön kısmını aşağıya alıp sol göğüsünü dışarı çıkartıp ağızıma aldım. Göğüs ucuna kopartırcasına güç uygulayarak ısırıyordum. Üstümdeki gömleği çıkartmak isteyince izin vermiyip ellerini kafasının üstünde birleştirdim.

Öpücüklerimi aşağıya kaydırıp göbek deliğine geldiğimin hafifçe dilimi sürtüp ısırdım. Daha sonra işimi devam edip vajinasına iç çamaşırının üzerinden bi öpücük bıraktım.

Ardından iç çamaşırının ağ kısmını kenera çekip küçük bi dil darbesi vurdum . Başarmıştım.

Islamıştı...

Ardından üzerinden doğruldum oysa ne olduğunu anlamaya çalışır nitelikteki bakışlarını bana atıyordu. Sanırım olaya açıklık getirmenin vaktiydi.

" senin için en büyük ceza bu olsa gerek. Artık anla, sende bedeninde 3 kuruş etmezsiniz . Sakın hayatıma bulaşma. Şimdi siktir git kendini birilerine becert ."

Sanırım iyi olmuştu yani bu konuşma.
Hışımla yeni girdiğim evden çıkıp gazelin yanına gittim evin kapısını çaldığımda üzerinde ayıcıklı geceliğiyle açmıştı. Saçları hafif nemliydi. Duş aldığını anlamıştım. Gözleri uyku mahrumluğuyla şişmişti. Olayı idrak etmesine izin vermeden dudaklarına yapışıp kapıyı kapatmıştım...

Metres (+18)Where stories live. Discover now