Hoofdstuk 25

116 14 1
                                    

Lucas POV

Dit meen je niet! Wat doet zij hier?! "Louise wat doe jij hier?" Vroeg ik erg onbeleefd. "Ik dacht om mijn schat nog eens te komen bezoeken." Zei ze glimlachend. "Ik had toch duidelijk een punt achter onze relatie gezet?" Zei ik. Louise is mijn ex. Voor dat ik hier kwam wonen woonde ik in Namen. Louise was 2 jaar mijn vriendin tot dat ik verhuisde. Ik had het toen uitgemaak maar dat is precies niet tot haar door gedrongen. "Dat deed je niet. Lucas wij houden van elkaar! Wij zijn gewoon et perfecte koppel! Dat weet je toch?!" Zei ze en knipperde lief met haar groene ogen omhelsde me. "Louise het is al lang gedaan tussen ons! Ga terug naar Namen en verdwijn! Wij hebben niks meer met elkaar te maken." Zei ik grof en trok haar van me af. "Dag!" Zei ik en liep weg. "Ik kom wel terug met wraak. Wacht tot Silke alles van je weet!" Zei ze. "Waag het niet klein veneinig ding!" Zei ik en keek haar met een drijgende blik aan. "Ik weet namelijk meer dan wat jij denkt..." Zei ze en draaide zich om. Typisch Louise, ze is wel een erg mooi meisje maar als het op mij, Lucas, aankomt dan kan ze heel gemeen uit de hoek komen.

Sil POV

Ik trok mijn basketschoentjes aan en deed mijn zweetbandje aan. Vandaag ga ik bij een nieuwe ploeg spelen. Of ja proberen en kijken of het me ligt. Mam weet van niets want ze zegt dat ik geen nieuwe ploeg moet zoeken omdat we toch naar LA vertrekken. Maar ik laat me echt niet doen. Ik ga niet mee naar LA punt uit. Ik keek in de spiegel of mijn haar er nettjes uitzach. Toch spannend zo de eerste keer in een nieuwe ploeg. Toch zeker als het niveau er heel hoog ligt. Ik ken daar wel iemand, mijn achternicht en ook een vriendin van haar Lore die al wat met me gepraat heeft via facebook. Maar toch blijft het spannend zo nieuwe meisjes en een nieuwe coach. "Boris kun je me even naar de sporthal brengen?" Fluisterde ik naar hem. Hij knikte. Mam lag op de zetel wat te slapen, ze had een lange werkdag achter de rug. Stil trok ik de deur achter me dicht.

Daar stond ik in de nieuwe sporthal. Een beetje ongemakkelijk. Er stonden al drie meisjes op te warmen. Twee grote en een kleintje. Ze keken niet naar me om. "Hey! Ik ben Annelies je coach. Pak maar een bal daar achter die groene matten en warm al maar op." Zei Annelies met een big smile. Ze had bruin haar en keek wat streng maar dat was ze niet. Ik vond het wat ongemakkelijk en shotte maar wat op de ring. Gelukkig waren ze binnen want anders was dat echt een fail. "Kom maar allemaal naar hier!" Riep Annelies. Ze stelde me al de meisjes voor. "Dit is Femke, dit is Pauline, Lotte, Lore, Charlotte, Cami, Maaike en Saar." Zei Annelies. Ze glimlachte allemaal vriendelijk naar me.

"Hoe was de training?" Vroeg Boris in de auto. "Best zwaar en ongemakkelijk..." Zei ik. "Ik ga nog even wat drinken halen in de cafetaria." Zei ik er na. "Oke ik wacht in de auto." Zei hij. Toen ik naar boven liep zag ik... NEE?! Dit meen je niet?! Mijn hart bonsde in mijn keel. Ik stond oog in oog met Sam. Ik kreeg mijn voet niet meer van de grond. Ik slikte. "Hey... Ik wou je niet laten schrikken." Zei hij. Niet laten schrikken?! Wat doet hij dan hier? Hij is een verschrikking opzich! Ik besloot verder te lopen. "Sil wacht even." Zei hij en greep mijn hand vast. Ik greep al mijn moed bij elkaar. "Laat me los." Zei ik rustig. Hij liet me los. "Je hebt goed gespeelt." Zei hij. "Wat doe je hier?" Vroeg ik. "Ik wou je nog eens zien." Zei hij. "Sil waar blij..." Hoorde ik een stem die zijn zin niet af maakte. "Amai gij hebt lef!" Riep Boris. "Laat haar nu onmiddellijk met rust!" Zei hij en kwam voor Sam staan. "Ik doe haar niks!" Riep Sam. "Ga nu weg!" Riep Boris. "Ik moet nog iets zeggen." Zei Sam. Boris zette een stap opzij en nam mijn arm vast. Nu keek ik Sam recht in zijn ogen. "Het is nooit mijn bedoeling geweest je in de problemen te werken. Ik hield echt van je. Nu nog steeds." Zei hij. "Te laat..." Zei ik en liep weg met Boris. "Ik meen het!" Riep hij nog hard na. "Kan het wat stiller?!" Kwam de cafe baas vragen aan Sam. "Gij zijt die ene crimineel! Maak dat ge uit mijn cafe zijt NU!" Riep hij.

____________

Dankje voor de reads en votes! :) i'm so happy eindelijk 700 reads :) thanx!!! Zeker blijven doen!

Vote&comment

XXX

KUSSJES
~Sofie

Stolen HeartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu