Hoofdstuk 4

256 17 1
                                    

Sam POV

Daar stond ze dan. Voor mijn huis met haar koffer. Ze zag er al wat gelukkiger uit. Ik deed de deur voor haar open. Ze lachte. "Zet je koffer maar boven in de kamer van Mike. Hij komt toch nooit thuis." Zei ik. Sil ging de trap op, en zette haar koffer neer in de kamer. Ze hing haar kleren op in de kast. "Ik ga al slapen. Het was vandaag een lange dag.." Zei ze terwijl ze me omhelzde. Ik drukte een kussje op haar voorhoofd. "Slaap wel.." Fluisterde ik en liep naar de badkamer om mijn tanden te poetsen.
"Goeie morgen slaapkop!" Zei ze terwijl ze al aan tafel zat met een tijdschrift. Ik zag dat ze straalde. "Goeie morgen!" Zei ik terug. "Ik ben al naar de bakker gefietst. Om je te bedanken dat je me opvangt nu ik het moeilijk heb." Zei ze. Oh zo schattig. "Had je niet moeten doen!" Ze stond op een drukte een kus op mijn mond. Ik zoende terug. "Omdat ik van je hou!" Fluisterde ze."hou ook van jou!" Zei ik terug en nam de schaal met koffiekoeken. "Ik ga vandaag naar de meisjes, is dat erg?" Vroeg ze. Ik wou eigenlijk bij haar zijn maar ik kan haar moeilijk verbieden om met haar vriendinnen om te gaan. "Ja schat doe maar. Ik moet toch nog leren en naar de winkel." Zei ik met een glimlach. Ik was zo gelukkig met haar.

Maxine POV.

Ik klopte aan bij het huis van Sarah. Ze had een grootte witte villa met een zwembad en een bowlingbaan. Sarah deed open. Ik zag Sil en Ethell al vanachter op een stoel zitten. Ondertussen was ik wel al afgekoeld. We waren er alle 6. "Willen jullie iets drinken?" Vroeg Sarah die er al een pak beter uit zag als paar dagen geleden. Iedereen knikte. Sarah drukte een knopje in en riep door een microfoon "wat water en Coca Cola!" Nog geen minuut later stond er een man met een kan water, een kan cola en een paar glazen. "En Sil? Nog geen spijt dat je bij Sam bent ingetrokken?" Vroeg ik. Ik was niet meer kwaad ik snap waarom ze deze beslissing genomen heeft. "Nee! Helemaal niet! Ik heb het naar mijn zin." Zei ze met een big smile. "Koppel?" Vraagt Ethell. Sil knikt en bloost. "Ja? Ik wist het!" Zei Lieve.

Sil POV

Ze waren allemaal zo nieuwschierig naar mij en Sam. Ik de hele namiddag niks anders gedaan dan hun vragen beantwoord. "Meiden moet gaan. Sam wacht!" Zei ik en stond op. Ik gaf iedereen een knuffel en fietste naar huis. Of het huis van Sam toch. Ik was echt blij met Sam. "Hoi lieverd, ik heb al wat gekookt voor ons!" Riep hij vanuit de keuken. Kan Sam koken? "Ja is goed ik fris me even op!" Riep ik terug. Ik nam een douche in het kleine schattig badkamertje. De muren waren geel en er stond een nieuwe douche en een nieuwe lavabo. Ik vond het een schattig badkamertje net zo als heel het huisje. Het was niet groot maar mooi vond ik het wel. Ik deed mijn jeans aan met mijn blauwe pull en deed rode All Stars aan, ik stak mijn haar in een knot en deed wat mascara op. Ik liep de trap af en hielp Sam de tafel dekken. Ik kreeg een Sms van mam.
'Schat je geld is gestort. Waar verblijf je nu? Ik mis je! Kom volgend jaar terug! Kus Mam' stond er. Ik had geen zin om terug te sturen.
Sam's eten was best lekker. "Volgende keer kook ik!" Zei ik omdat ik Sam wou helpen. "Vind je het niet lekker?" Vroeg hij. "Jawel! Heel lekker! Maar ik wil je gewoon helpen!" Antwoordde ik. "Zin om vanavond naar de film te gaan? Zo een onder-onsje doen?" Vroeg Sam. "Ja lijkt me leuk" zei ik en at het laatste wat op mijn bord lag op.
Over een uurtje vertokken we naar de film. Ik stijlde mij haar nog even en deed een fel rood strak kleedje aan met daaronder mijn ballerina's. "Klaar?" Vraagt Sam. Hij zag er goed uit en rook lekker. Ik knikte en stapte in de auto. Hij legde zijn hand op mijn been. Net zoals hij in de cinema de hele film lang gezeten had. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder toen ik het romantisch vond. Ik hate eigenlijk romantische films maar nu ik zelf verliefd ben... Denk ik er heel anders over.


Vote&comment! Danku voor al de leuke comments die ik al gehad heb! :)
KUSSJES! X

Stolen HeartWhere stories live. Discover now