5.rész

1.1K 132 0
                                    

Épp egy kávét szürcsőlgettem reggel, mikor valami eszembe jutott. A francba nem kértem kimenő napot mára. Mint, ha telepatikus képességem lenne, ahogy ezt kigondoltam megszólalt a telom. A főnököm volt.

-Taylor Lee Kim, hol a fenébe vagy? Már 2 órája itt kéne lenned.-mondta dühösen.

-Igen, tudom, de..-kezdtem volna, de közbe vágott.

-Semmi, de 20 perced van, hogy megjelenj az irodámban.-mondta és azzal kinyomta a telefont.

Idióta gondoltam. A tegnapi után semmi kedvem se volt bemenni, de nagy erőt vettem magamon és készülődtem. November volt, ezért a döntésem egy fekete GOT7-es kapusznis pulcsira, hozzá egy fekete csőgatyára és egy piros Converse tornacipőre esett. Miutan rendbe hoztam magam elindultam.

Mikor bementen nagy nyűzsgés fogadott és az emberek gyilkos szemekkel néztek rám. Mi a bűnöm? Kérdeztem magamban. Ahogy benyitottam az irodába megkaptam rá a választ. Ahogy megjósoltam a fiúk tegnapi baklövésével volt tele az újság, a csatorna, és a közösségi oldalak és persze én voltam érte a hibás.

-Taylor egy napod van, hogy leszed ezeket a fotókat, videókat az internetről.-mondta ingerülten Mr.Young.

Na szép egy nap alatt váltsam meg a világot? Mi vagyok én Superman?

-Egy nap alatt minden közösségi oldalról nem tudom leszedni.-mondtam megrökönyödve.

-Akkor jobb lesz, ha igyekszel. Holnap nem szeretném fent látni ezeket.-mondta és azzal kitessékelt.

Érzem egy szép napnak nézek elébe. Elsiettem az irodámba persze kikerűltem a fiúkat, mivel nem akarom látni egyiket se. Konkrétan miattuk van ez az egész. Mindig ez van, ha ezek valamit elkúrnak akkor is én vagyok a hibás és jön a Taylor javítsd meg féle menet. Remek.

Leültem a fotelembe, felhajtottam a laptopom tetejét és elkezdtem megmenteni a fiúk és a JYP jó hírét, megint.

Fetrengtem a röhögéstől. Épp Twitterről távolítottam le botrányt, amikor megtaláltam annak a három lány hozzászólását.

Az örömében sírok lány hozzászólása: "Mikor Jackson elhívott randizni egy álom valósult volna meg, ha az a kis rózsaszín picsa nem kezd el nyivákolni."

A vígasztalós lány hozzászólása:"Osztom az előttem álló kommentet. Hülye kurva. Remélem a műkörmét letörtem meg mára már kopasz."

A kis picsa hozzászólása: komment törőlve.

És még ezer ilyen komment.

Mikor felnéztem már délután négy óra is elmúlt és nekem sikerűlt Twitterről, Tumblr-ről, DailyMotion-ról és Facebookról leszedni a dolgokat. Remek már csak 10 közösségi oldal és mint, ha meg se történt volna és ez köszönhető nekem, de persze ezt senki se tartsa számon. 
Megindultam kinyújtóztatni labaimat. Épp, hogy kinyitottam volna az ajtót amikor kopogtattak. Mark állt előttem és szomorú kiskutya képet vágva nézett rám.

-Szia. Hallottam, hogy itt vagy. Beszélhetnénk?-kérdezte.

-Gyere be.-mondtam.

-Szóval a tegnapi miatt bocsánatot kérek. Sajnálom, igazad volt gondolkoznom kellett volna, de azt hiszem, ahogy mondtad a 12 éves volt énem győzött.-mondta sajnálva.

-Hát legközelebb, majd egy csapat őrt is utánatok küldök.-mondtam mosolyogva. Addigra már minden haragom elszállt.

-Jó ötlet.-mondta már Mark is mosolyogva majd megkérdezte:-Szóval akkor ez azt jelenti, hogy nem hagysz itt minket?-kérdezte reménykedve.

-Szerintem, ha akarnék se tudnék kilépni.-mondtam elgondolkozva, látva Mark eltorzúlt arcát gyorsan hozzá tettem.-Meg, ha kilépnék akkor kihajszólna titeket? Teljesen el lustúlnátok.-vigyorogtam.

-Milyen igaz.-mondta nevetve Mark, majd magához húzott és megölelt. Utána egy ajtónyikorgást hallottam és jöttek a többiek is. Oh hát persze, hogy itt voltak, ki nem hagyták volna.

U Got Me • befejezettWhere stories live. Discover now