Capitolul 21

436 36 26
                                    

Autor:

-Am descoperit ceva despre tatăl tău!

Țipătul lui Liv făcu ca toate ptivirile să fie ațintite asupra ei. Acesta respira greoi și neregulat datorită faptului că a alergat spre conac, și fiindcă era destul de stresată de reacția pe care o va avea Ivy, după ce îi va povesti ceea ce văzuse. Luãnd în considerație că după timpul petrecut în închisoare Ivy a devenit schizofrenică, dar era și psihopată și bipolară, e greu să ghicești cum poate reacționa.

-Spune, zise Ivy impresionant și neașteptat de calmă, avînd în vedere situația.

-Păi, ăm... -Liv luă o gură mare de aer și începu să-și adune cuvintele cu (,) calm.- Astăzi, ne plimbam cu fetele pe la marginea pădurii, aproape de oraș. Și am văzut un bărbat, cu o femeie, și doi copii. Pe tatăl tău îl chemă Nicolas, nu? -Ivy aprobă.- El era, are o nouă familie.

Liv expiră ușurată și o privi pe Ivy. Aceasta stătu cîteva clipe ca o stană de piatră, iar apoi dădu capul pe spate și rîse zgomotos. Reacția sa îi șocă pe aproape toți din jur. Liv se întrebă dacă nu cumva Ivy crezuse că a fost o glumă. Vroia să zică ceva, dar Dangerous deschise gura prima.

-Idiotul ăla de taică-miu crede că-l las să fie fericit cu noua lui familie? Atunci se înșeală! Pe mine nu m-a iubit, pe ei de ce i-ar iubi? O să vadă el, mîine! Hai pa, eu mă duc la somn, sunt moartă de obosită!

Bruneta le făcu cu mîina și ridică scările încă rîzînd, sub privirile uimite ale celorlalți. Jeff rîse scurt și clătină din cap, murmurînd:

-Cred că știu ce va fi mîine.

-Am o idee, se auzi glasul lui Slender. Cred că o să-l sun pe Doctorul Smiley.

-O să iasă rău... murmură Eyeless cu un zîmbet ștrengar.

                                         ***

-Ce caută el aici?

Ivy arătă spre Doctorul Smiley din pragul ușii. Confuzia ei se putea citi ușor pe față. Jeff și Eyeless Jack stăteau lîngă ea pe pat în camera lui Jeff și Ivy. Slender era alături de Doctorul Smiley, care era gata de consultație. Văzînd că nimeni nu îi răspunde, criminala se uită încruntată la cei doi băieți de lîngă ea.

-Nu te încrunta că faci riduri, rîse Jeff de ea.

-E frumoasă, dar se uită urât, zise și Jack, iar Jeff se încruntă suptil la remarca lui.

Ivy își dădu ochii peste cap și îi lovi ușor pe cei doi cu pumnul în umăr.

-Ivy, Doctor Smiley e aici pentru ați face un control, se auzi într-un sfîrșit și Slender.

-Control? Nu am nevoie de control!

-Va fi doar un control mic, de rutină, spuse ușor Doctorul Smiley.

-E necesar? se milogi bruneta.

-Da, este.

-Bine, să-i dăm drumul, cât de rău poate fi?

După ce controlul luă sfîrșit, Doctorul Smiley stătu cîteva momente să analizeze foile și mapele din mîină, apoi spuse:

-Se pare că e schizofrenică, un stadiu destul de ridicat, suferă și de psihopatie, bipolaritate, sadism, și o depresie majoră, mai mult sau mai puțin.

-Ceva nou ai de spus? întrebă sarcastică criminala.

-Se pot trata aceste boli mentale cu diferite pastile, din fericire, am la mine chiar acum și o să vi le las. De câte trei ori pe zi pentru schizof-

CreepyPasta-Bad Girls(Volumul I)Where stories live. Discover now