<Capitolul 2>

870 65 39
                                    

Jeff:

Stăteam încă încremenit și priveam ba la opera de artă din fața mea, ba la cuțitul care e atît de aproape de fața mea, fata aia are țintă bună, și o minte sadică. Am urmărit tot spectacolul de mai devreme și mă miră faptul că au reușit să scape din ghearele poliției, adică, nu că eu n-aș fi scăpat, dar totuși, cu 20 de polițiști nu-i de glumă. M-am apropiat încet de cadavrele aelor adolescenți ca să văd mai bine ce au făcut acele criminale. Nu le-am mai văzut pe aici, și la cît de repede au măcelărit gașca de polițiști, sunt sigur că nu sunt noi în chestia cu criminalii. Am ajuns lîngă mormanul de cadavre, sau ce a m ai rămas din ele. Pe fața unui băiat era desenat un zîmbet ca al meu, deci, păpușa aia mă cunoaște? O să mai aibă de-a face cu mine, ăi promit, și sigur Slender știe de ele. De ce nu ne-a zis nimic?

-Hai să mergem pînă nu vin alți polițiști! (Slender)

M-am întors înapoi și am luat cuțitul care era înfipt în copac. L-am examinat atent și am văzut că pe mînerul acestuia era scris cu litere mici și delicate- „Dangerous Ivy".  Deci, așa o cheamă, sau mai bine zis, așa e poreclită. Am mers în liniște pînă la imensul conac de nebuni. Deci, să vă zic cum stă treaba aici în conac. Conacul are două etaje și multe-multe, multe! Camere. Aici stă-Slender, eu, Eyeless Jack, Toby, Ben, Sally, care e singura fată, Laughking Jack, Hoodie și Masky, mda...vă imaginați cît de des dăm foc la casă, nu? Mă mir că Slender nu ne dă afară.

Cîd am intrat în casă, fiindcă am fost ultimul care a intrat pe ușă, fiindcă atenția mea era absorbită de cuțitul din mîinile mele. Am făcut un pas în casă și a trebuit să mă feresc de furculița ascuțită care a trecut la un centimetru de ochii mei. Asta e sigur Sally, care e o pacoste, doar cu Slender se poartă mai puțin rău, însă cu restul, ei bine, ne omoară cu zile.

-Sally! Mai încet cu aia era să-mi scoți ochii, pacoste! (Jeff)

-Păi și așa nu îi foloseai la nimic bun! Eu zic că ași face un bine omenirii dacă ți i-ași scoate! Ar putea să doarmă cu toții mai bine noaptea! (Sally)

Mda, ce v-am spus? Slender ne-a chemat pe toți în living și ne-am înghesuit pe canapea, dar evident că Sally ne-a împins pe toți și s-a întins ea pe toată canapeaua, era prea mică, așa că și-a luat fosrma de adolescentă, cea mai ușor de suportat și s-a întins pe toată suprafața canapelei. Iar noi restul am stat pe fotolii sau pe jos. Eu eram jos și încă mă holbam la nenorocitul ăla de cuțit, nu știu de ce.

-Cine-s alea, Slender? (E. Jack)

-Sunt Bad Girls, o echipă de criminale în serie. (Slender)

-Și nouă de ce nu ne-ai spus de ele? (Ben)

-Nu știu, nu credeam că e chiar necesar să știți. (Slender)

-Pe noi de ce ne-ai chemat aici dacă oricum nu am fost cu voi? (Masky)

-Am vrut să vă vertizez, în legătură cu ele. Sunt foarte periculoase... (Slender)

-Da, siiiiigur.... (Ben)

-Nu e de glumă, Ben! Șefa grupului a ucis mai mulți oameni decît ai ucis tu, L. Jack și Toby la un loc! (Slener)

-Și cine e șefa lor? (Toby)

-Dangerous Ivy, fata care a aruncat cu cuțitul înspre Jeff! (Slender)

-Eu păstrez cuțitul! (Jeff)

-Psihopatele au vrut să ne ucidă! (Ben)

-Nu, Ben. Au vrut doar să se amuze, iar voi ați înghețat de frică acolo! *rîde* Plus că, ele ne știu! (Slender)

-Mda, numai noi habar n-am avut de ele. (E. Jack)

-Eu le știam. *zîmbet viclean* (Sally)

-De unde? *ridică o sprîncenă, inexistentă* (Slender)

-Internet! Sunt căutate de poliție de mai bine de doi ani. (Sally)

-Bine, deci, ați înțeles voi. Fiți atenți cu ele! (Slender)

Sleder a plecat, iar toți s-au dus în treba lor. Eu m-am dus în camera mea și am pus cuțitul pe noptiera de lîngă pat, apoi am coborît jos. Și ce să văd jos? Sally și L. Jack se băteau pe bomboane, iar Sally revenise înapoi la forma ei de fetiță mică. Fugeau ca descreerații prin casă și Sally ține în mîini un pachet de bomboane.

-Saaally!!! Copil scăpat de la psihiatru!!! Adu ale înapoi sau îți despic în două ursul!!! (L. Jack)

-Dacă te atingi de ursul meu jur că o să-ți verși intestinele!!! (Sally)

Și așa au continuat o oră întreagă pînă cînmd a intervenit Slender și ne-a trimis pe toți la culcare. Am dormit pînă la amiază, iar cînd am ieșit, surpriză! Ușa de la camera lui Ben era dărmată, iar de pe ea a ieșit un Slender nervos cu un Ben în tentacule.

-Ce a mai făcut? *față plictisită* (Jeff)

-Nu am făcut nimic!!! (Ben)

-A stat toată noapte să țipe și înjure în timp ce juca jocuri viodeo. (Slender)

-N-am auzit nimic. Am dormit strîns. (Jeff)

-Și ce ai visat? *față perversă* (Ben)

-Pe tine spînzurat! *față nervoasă* (Jeff)

Am coborît jos să mănînc ceva, dar soarta nu-i de partea mea și cînd am deschis frigiderul, nimic. Doamne, cîtă răbdare îmi trebuie! În loc să-l strig pe Slender, din instinct am strigat-o pe Sally. Iar ea a apărut în prag cu un rînjet diavolicesc și cu urme de ciocolată pe gură. M-am năpustit asupra ei, dar ea și-a luat forma de adolescentă și ma pus la pămînt cu nițte mițcări din alea de karate. De unde le mai știe și pe alea?

-Pacoste! Mori în chinuri! *țip de jos* (Jeff)

Bravo, Jeff! Ești bătut de o fată! Sally a plecat iar eu am fost nevoit să mă duc să iau ceva de mîncare. Mi-am acoperit fața cu gluga cînd eram aproape de oraș. M-am dus la cel mai apropăiat magazin și am luat ceva cît se poate de comestibil, adică jumate din magazin, fiincă, Slender ar trebui mai des să omoare boschetari din aia milioneri. Am luat pungile cu mîncare și am ieșit pe ușă. A fost cea mai ușoară dată cînd am ieșit prin oraș. Nu tu polițiști, nu tu copii tîmpiți care să mă enerveze, o plimbare liniștită, nu-i pe gustul meu. Am ajuns acasă și am dus mîncarea în bucătărie, apoi restul zilei a fost plictisitoare.

Noaptea, favorita mea. Mi-am luat cuțitul de la Ivy, și încă unul al meu și am ieșit pe ușă așa ca să nu mă vadă nimeni. Voiam și eu să vînez, să mutilez și măcelăresc oameni. Deci șă trecem la trebă. Am ajuns cam în mijlocul pădurii, era beznă și cerul era înorat, o să plouă, dar am putut zări un om. M-am apropiat încet și am văzut acolo o fată, care mergea încet. Era îmbrăcată într-un hanorac alb, și avea gluga cu urechi de urs peste cap, niște blugi negri și ghete, îmi părea oarecum cunoscută, dar tot voiam să o ucid. M-am apropiat și mai mult și cu o mîină i-am înconjurat talia foarte subțire și am lipit-o cu spatele de pieptul meu, iar cu cealaltă mîină am ținut cuțitul care i l-am pus la gît. Spre marea mea surprindere, nu a țipat și nu s-a zbătut, dar parcă am observat puțin prin glugă că a rînjit, nu am stat mult pe gînduri și i-am șoptit.

-Go to sleep. (Jeff)

Heya!!! Uite și next-ul! Scuze pentru greșeli! Întrebări dacă aveți le puneți în comentarii! Și am eu o întrebare pentru voi. Pe cine credeți că a găsit Jeff în pădure? În com! Pwp! <3

CreepyPasta-Bad Girls(Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum