50 Shades Of Us

504 17 0
                                    

Jemné doteky na kůži, které rozpálý i tu nejstudenější pokožku. Stisky, které drtí moje boky. Mé rty, které se pohybují v souladu s jeho. Zvuky, které vyplňují náš pokoj. 

,,Forever?''

,,Never..''

___

Uterní ráno. Takové ponuré oni né moc hezké. Spíš takový normální den. Zrovna sedím v kavárně a popíjím svoje kafe, které mi vlastně nikdy nechutnalo. Můj pohled soustředím do mobilu. Sice není nějaký moderní nebo bůhví jak skvělý, ale mě stačí. Poté se pohnuli dveře od kavárny a vešel zvláštní kluk. Na první pohled vysoký, ne moc štíhlí a hnědovlasí.

,,Dobrej, dnes si dám jedno kafe. Samozřejmě tady.''

Jeho hlas nebyl příliš hrubý. Byl spíše jemně mužský. Mobil jsem zandala do kabelky, která byla pověšená na židli. Napila jsem se kafe a zírala na toho kluka, který seděl o stůl naproti mě. Pozoroval svůj mobil, který byl byl o proti mému samozřejmě a mnoho lepší. Vlastně byl celý ve značkovém. Zatímco já byla v levném oblečení. Opřela jsem se o ruku a dál se dívala na toho dotyčného. ''Musíš ho mít'' proběhlo ti hlavou. Musím ho mít v sobě. Upila jsem si kafe a vzala si věci. S nadějí jsem si sedla k němu. Tohle jsem dělala tolikrát, že už vlastně vím, jak na koho. Jeho pohled se přesunul na mě. Zkoumal mě snad úplně všude, jako kdyby přemýšlel jestli stojím za to. Já za to, ale stojím.

,,Ahoj, já jsem Jade. Ty jsi..?'' Pozvedla jsem obočí pro lepší efekt a usmála se.

,,Ahoj, no..já jsem Mike.'' Usmál se jemně a pěkně znervózněl. To je super.

,,Nebuď nervózní, všechno je ok, nebo?'' Jemně jsem pozvedla obočí a usmála se. Při tom jsem se zakousla do rtu. Všechny kluky to pěkně znervózní. Zahrávat si s nimi je nejlepší.

,,Známe se?''

,,Ano, zdálo se ti o mě už určitě. Jsem tvůj sen, který se ti za chvíli splní.''

Vzala jsem ho za ruku a odvedla ven. Venku bylo ponuré počasí. Nemám moc ráda takové počasí. (Samozřejmě, že ho miluju, spousta ironie.) Milovat, chtít, nenávidět, mít rád? Ani jedno z toho. Bojovat, ..

Když někdy někdo vymyslel lásku musel v sobě mít spoustu ironie. Nestačí ke štěstí pouhý sex?

Zapomeň na to jak vypadáš. Zapomeň na to kým jsi. Sex je důležitější.“

Pravda nebo laciné kecy? Nevalnou součástí mého obyčejného života byla tato nedělní aktivita, avšak já ji měla každý den. Nymfomanka? Štětka? Kurva? Říkejte tomu, jak chcete. Pro mě je to denní rutina. Pro mě je to na denním pořádku. Měla jsem tolik mužů, že si jen zřídka vzpomenu na moje první lásky. Všechny boleli. Už to nechci zažít. Chci se nechávat unášet vášní.

“Tak já vás pošlu do poradny, která se koná v suterénu. Je každé pondělí a středu. Tam vám pomůžou, jak už nebýt zavislá na sexu.“
Mladý doktůrek mluví rawr. Ohnula jsem se jemně přes stůl.
“Pane doktore. Co takhle ještě chvíli nebýt abstinent. Hm?“

Kratší.) Měla mít něco do sebe, ale nevím zda se mi to povedlo. Příště bych mohla nějakou s párem) pokud bude chtít mít někdo svoje jméno v povídce tak si klidně napište.) Nebo věnování)
Hope u like it!) - xoxo

JednodílovkyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt