28 глава

180 10 4
                                    


На другата сутрин.•

Събудих се много рано. Беше 8:38 часа. Цяла вечер се въртях в леглото и си мислех за Джей. При тази мисъл за него очите ми се насълзиха и веднага ги разтърках. Надигнах се и застанах в седнало положение. Взех телефона си от нощното шкафче и плъзнах пръста си по екрана на устройството. За да проверя дали той ми е писал или звънял. Уви не беше. Прозях се няколко пъти и станах от леглото. Отидох в банята за да си взема душ. След доста време излязох от там. Подсуших се и се облякох.

Имах малко сенки под очите

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Имах малко сенки под очите. Заради снощната вечер. Сложих си грим , с който прикрих кръгчетата под очите ми. Излязох от стаята и слязох към кухнята. Кристиан вече беше в нея и си правеше закуска. Взех си няколко плодове и ятки. Направих си шейк и започнах да го пия.

- Хей сладка.

- Хей Криси.

- Искаш ли палачики с шоколад ?

- Ами...всъщност може една.

- Заповядай. - Тя ми подаде чинията с палачинка. Върху нея беше изобразена усмивка от шоколад , а в средата ягодка. Усмихнах се леко.

- Благодаря. Арес , Аполон елате. - Оказа се , че Аполон е отишъл при съседите и е жив , а Арес е бил тъжен , че ме няна и е бил със стомашни проблеми. Станах от стола върху ,който се бях настанила и взех купичките им. Сложих храна и на двамата и им я дадох. Те започнаха да се хранят , а аз се върнах на мястото си. - Криси станала си много рано.

- Да защото след малко отивам във фитнеса , а ти защо също си станала ?

- Не спах добре и не ми се седеше в леглото.

- Виждам , че си тъжна. Защо не дойдеш с мен във фитнеса ?

- Не съм сигурна.

- Олл...Хайде. Ще потренираме и ще се поодпуснеш. Напрегната си.

- Охх...добре.

The Boyfriend Where stories live. Discover now