26 глава

184 9 6
                                    

Субидих се от тъпата мелодия на телефона си , който звънеше. Изпуфтях , разтърках очи и плъзнах пръст по екрана на устройството.

- Ало...- Промърморих аз.

- Хей мила. Съжелявам , че те будя  но трябваше да изляза и не ми се оставяше бележка.

- Няма проблем.

- Добре. Ще се видим довечера. Обичам те.

- И аз теб. - Махнах телефона от ухото си и натиснах червеното кръгче на екрана. Протегнах се и застанах в седнало положние на леглото.
Нямах никаква идея какво да правя. Станах от леглото и отидох право в банята.
След доста време излязох. Подсуших се и се облякох.

Оправих си косата и пак седнах на леглото

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Оправих си косата и пак седнах на леглото. Започнах да си ровя из профилите в социалните мрежи , когато получих съобщение."  Мила прехвърлил съм пари на сметката ти. Много ни лепсваш. Обичаме те , а да и ламбото ти те чака в паркинга на хотела ".
Съобщението беше от татко ,  супер вече знаех какво ще правя. Взех чантата си и си извадих гримовете. Гримирах се и излязох от стаята. Заключих и се качих в асансьора.
Влязох в подземният гараж на хотела и се поогледах за колата си.
идях я и се запътих към нея. За щастие винаги си носех ключовете. Извадих ги и натиснах малко черно боточне , което отлючваше колата. Настаних се на шофьорското място. Пъхнах ключа в дадената дупка и го завъртях. Запалих колата и тръгнах , а даже не знах на къде да карам. Пуснах си навигацията на телофана и потърсих най - близкото и добро заведение за хранене. След като телефона ми го локализира тръгнах натам.

Влязох в заведението и зачаках на опашката. Когато дойде моят ред си поръчах кафе и кроасан. След няколко минути момичето , което стоеше срещу мен ми даде поръчката. Платих й и излязох от малката сграда. Отпих от кафето си и отхапах от кроасана. Отново се качих в колата си и тръгнах към някой салон за красота. Оредих си час за след 15 мин. Не след дълго време бях пред него. Паркирах и влязох вътре.

The Boyfriend Where stories live. Discover now