6 глава

343 14 0
                                    

*Беше 23:48*

Най - накрая се прибрах и свалих всичките мокри дрхи от мен и отидох право в банята за един горещ душ. Щом излязох от банята се подсуших не исках повече да съм мокра ,веднага си обляких
Пижамата , но не тръгнах да заспивам излязох на балкона за даа.....видя дали всичко с Джъстин е наред ( ол кого лъжа исках просто пак да го погледам , вие ще ме разбере ). Както и да е излязох и за мой късмет той се показа. Той говореше с някой и сякаш се караха. Зачудих се какво ли ставаше ???.Но така и не разбрах.
*Бележка за малките билийбъри тази част е за 12+ моля прескочете я *☺

Докато говореше по телефона той свали тениската си , НО тениската не беше единственото което свали. След таниската махна и хортите и махна и боксерките си даже. Не можех да пивярвам на очите си ходеше си сякаш изобщо не му пукаше ( А на него найстина не му пукаше ). Гледката беше едновременно някък си приятна , но и не чак толкова ( тези които сте по - перверзни като мен ще ме разберете 😉). Но пак за съжаление и на тиьи хубав момет му дойде края. Той отиде до гардероба си и си извади чивт боксерки и си ги обу. Слд като се обу се запъти към леглото. Метна се върху него и мигом заспа. ОХ! беше толкова сладък. На вън отново започна да вали и аз бързо си влязох в стаята. Тръгнах да си лягам когато чух шум идващ от коридора. Показах си главата от вратата за а видя какво става и видях Крисиан във видимо трезвено състояние с някъкво момче с което явно не се натидкаха , а се опитваха да се глътнат направо. Бързо си прибрах главата и се запътих към леглото. Леглах с мислълта , че веднага ще заспя , но уви това не се случи от стаята на Кристиан се чуваха такива стонове и звуци. Можеха да побъркат човек. Стаите ни бяша една до друга. За съжаление една стена ни делеше и всичко се чуваше. По едно време се чудех какво да направя за да спрът. Тогава видях , че на вън вече не вали и излязох на въздуж. Беше приятно и в един момент стана още по - приятно видях как Джей беше тръгнал да си ляга. Когато си затвори очите за заспи беше толкова прекрасен. Моментът беше безценен. В един момем Джей си отвори очите и май ме видя. Леле истръпнах. Ами сега ако ме е видял с бинокъла в ръка как го гледам. Ужас . Тръгнах към стаята си и тогава чух.
- Хей. Стой не влизай защо ме снимаше ?!. Ол не умирах от срам и се чудех какво да му кажа
- Не съм те снимала телефонът ми е вътре!.
- Ами тогава какво правеше ?!.
- Нищо не е твоя работа.
- Момент ти да не ме гледаше.
Ол не сега я втасах.
- Не не съм те гледала.
- Ами и ще се обърнеш ли за а те видя отново Анабел ?!.
Обърнах се и го попитах :
-Знаеш името ми ?!
- Да какво ?! малко се поразрових и ти го научих !. Оллллл той е ровил за да намери да разбере как се казвам това беше и сладко и сранно едновременно. В този момент му се усмихнах.
- Това много мило и странно можеше просто да ме питаш за името ми!.
- Ако го бях направил нямале да ми е интересно !.
- Е защо още не си заспала Бела ?!.
- От този шум мислиш ли , че ще мога ?!.
-Ела при мен тук нищо не се чува !. Леле Джей ме покани да спя у тях можеше ли да ми се случи нещо по - яко в живота.
- Благодаря за предложението , но леля ще се чуди защо се пребирам сутринта ай те вече май спряха. някой друг път ще дойда обещавам.
- Добре помни какво си ми обещала !. Усмихнах му се сладко и той на мен
- Е ами лека нощ Бела
- Благодаря и на теб бае.
- Как ?!.
- Ъъъъ.......Тоест Джей!.
- Хах добре. Ох беше на косъм. Влязох си в стаята , но пак се чуваха взуци и стонове. Поне бяха малко по тихи този път. Накрая се ядосах станах , отидих и почуках на вратата на Кристиан и казах.
- Може ли да сте по - тихи моля някой хора се опитваме да спим!!!!. Върнах се в стаята си щастие вече беше тихо заспах като къпано бебе.

The Boyfriend Where stories live. Discover now