Why Start war Againts Human

21 4 3
                                    

Ako sa M.N. šírilo mezdy Zvieratami prenilalo aj mezdy luďí ale na tých nemal žiaden dopad. Výsledok boli riadené útoky na všetky druhy zvierat. Mezdy tým sa oddelili luďia zvaný Vegetariani a Vegáni a rozpútali boj proti všetkým štátom a inštitúciam. Tieto skupiny bojovali až doteraz lebo teraz keď všetky zvieratá požili Maximum neokortex a uvedomili si ako velmi im ludia ublížili.... sú oni (Vegetariani a Vegáni)
Jediná nádej ako prežiť pretože Prisap sa sám pustil do vojny proti druhu Homo Carnivora ( ako Prisap nazval Ludí) a nebral zajatcov.

V tábore Animalie v ten istý ďeň za súmrak

Prisap akurát kontroluje sklady s muníciou keď sa obzrie a uvidí ako sa k mestu blížia bojovníci vlčieho královstva. Prisap netuší prečo sa tak rýchlo vrátili, obzvlášť mu je divné že nesú královskú Štandardu namiesto Hlavnej Vlajky Vlčieho královstva. Štandarda Vlčieho královstva je Obdĺžniková vlajka s tromi vodorovnými pruhmi ( zeleným Sivým a Hnedým) a v strede Oranžový kruh a v ňom Vlčia hlava zo Zelenou korunou.
Prisap I vybehne po točitých schodoch kamennej veže pričom schody dáva po dvoch a sem tam aj po troch. O pár desiatok sekúnd ( cca 6-8 minút) je na úplnom vrchole a prizerá sa cez dalekohlad na to či sa mu to zdá alebo mu snáť na pomoc naozaj prišo celé Regenum Lupus Pacificus ( Královstvo Vlkov Mieru). Prisap teraz pohltený svojími myšlienkami horúčkovito očakáva správu od posla kotrá mu odpovie na otázku prečo sa tak rýchlo vrátili a prečo Lupan poslal hlavnú časť svojich vojsk do stredu Ríše. Prisap zbehne po schodoch a cestou do svojho stanu ho napadne či sa Lupanovi niečo nestalo. O pol hodinu je Prisap v stane a zisťuje že tesne pred ním vošiel do stanu aj posol R.L.P..
Podaj my hlásenie posol .Povie netrpezlivo Prisap I a prísným pohladom sa pozrie na Taroka posla vyslaného Královstvom Vlka.
Tarok sa vystrie ešťe viacej ako bol a začne hovoriť." Môj pán Lupa ma posiela. Aby som vám oznámil že Sapiensské metá v Európe všetky do jedného padli až na mestá Slovenov, Moravanov a Ostatných Slovanov, tieto Mestá a národy sa k nám s velkým prosením pridali a poskytli bojovníkov z vlastných radov. Za pomoci týchto dobrých ludí sme porazili a potlačili aj posledné Sapienskè vzbur. A ešte vám mám odovzdať odkaz že môj pán čoskoro zavíta sem k vám do Srdca Animálie. ,,

Prisapov pohlad sa zmení na radostný a veselý, teraz už rozradostnený Prisap I dá rozkaz aby bolo nanosené na stoly jedlo všetkých druhov ( samozrejme vegetarianské jedlo) a povie poslovi aby teraz hneď priviedol Rex Regnum Slavicae
( Krála Královstva Slovanského). Poslol sa zvrtene na chvoste a odíde tak rýchlo ako mu to jeho 2 Labradorie Nohi dovolia. Za Tarokom zostane iba prievan v stane a jediné čo po ňom bolo počuť je buch.

Prisap I si sadne a ulavene povzdýchne." Fúúch to bol dnes ale deň ,, . Následne na to sa Prisap postavý a cez drevenné dvere odíďe zo stanu do svojej noclahárne.  Kde si lahne a len tak pre seba si povie " Heh kto by si to pomyslel že existujú aj dobrý ludia a že sú ich dokonca celé národy.  Prisap si odfúkme a onedlho na to sa dá do pohodlnej polohym a o pár sekúnd na to mu klepnú viečka.

Na druhý deň ráno Prisapa zobudí  vánok ktorý veje odo dverí. Prisap prehodí svoju prikrívku na druhý bok a tým sa viacej prikrije zavrie oči a na polhodinu sa ponorí do Ríše snov.  O pol hodinu  sa prebudí a zisťí  že vedla jeho postele stojí Lupan a jeden Jeleň.
Lupan sa ozve ako prvý. " Ahoj priatel môj najlepší tento Jeleň je  Ceram I  a je to prvý král Regnum Cerva Amare. Prisap I  sa pozrie na Cerama. Vstane z postele opláchne  si tvár a povie Ceramovi. " Vitaj nôj najlepší priatel. Akú silu dal dokopy tvoj národ?
Ceram sa poprechádza po miestnosti a začne svojím hrubým hlasom oznamovať počty bojovníkov.  "Polovica môjho národu  je ozbrojená a druhá čaká na to kým im prídu Halapartne od Ludských Vegetarianov. Teraz keď sme pripravený na vojnu. Je čas vyraziť do bojov a bitiek za budúcnosť Animalie ,, Ceram  sa poklonil
Prisap I  vyšiel pred stan a zostal tam hladeť do daleka.

Ako sa  vám páči  3 dlho pripravovaná časť ?
Ak máte niane návrhy a otázky  napíšte ny ích do komentárov.
Ak sa vám zdá čudné že posol z  kralovstva Vlkov je Pes konkrétne Labrador tak počkajte na 4 Časť. Rozmýšlate nad tým kde je Srdce Ríše Animalia? V 4 čast sa dozviete.

Anomalia Animalia-Animal WarDove le storie prendono vita. Scoprilo ora