Regulamentul categoriilor speciale #2014

2.2K 48 8
                                    

Am facut o greseala la inceput fiind putin mai blanda in ceea ce priveste regulile, dar fiti atente.

Pentru noile categorii trebuie sa se respecte urmatoarele reguli:

- Nu va mai schimbati numele pana la terminarea categoriilor speciale. ( In caz contrar vi se va retrage formularul de inscriere si veti fi eliminate. Imi pare rau, dar nu pot sta sa modific in fiecare zi cand cineva isi schimba numele. Doua-trei  saptamani zic ca puteti rezista fara sa il schimbati.) 

- Sa nu va mai faceti conturi false de pe care va votati singure. (Am gasit un exemplu de acest gen si m-a deranjat destul de mult. A batut prea mult la ochi faptul ca o fata care are cateva zeci de mii de voturi avea mai putine voturi decat o fata care avea 800 de voturi. In circumstantele in care acea fata avea cu aproximativ 15 voturi mai mult decat cealalta.)

- Daca exista vreo greseala pe care o pot comite din neatentie, va rog sa sesizati imediat printr-un mesaj.( Nu asigur pe nimeni ca stau sa verific fiecare capitol dupa sesizari de acest gen . Imi lasati un mesaj si va voi raspunde cat de repede pot.)

- Nu vreau sa mai existe scandaluri de genul celui iscat la o categorie, pe un motiv ce nu vreau sa-l invoc. ( Nu va mai certati, daca aveti ceva de impartit cu cineva, va rog sa ii dati un mesaj sau orice altceva si sa evitati pe tot parcursul categoriilor speciale pana la finalul concursului aceste scandaluri publice)

- Aveti la dispozitie o saptamana ca sa va inscrieti in categoriile speciale. Pana pe 25.01.2014, ora 21:30. ( Sa nu mai existe cazuri de genul, nu am vazut sau nu am aflat de concurs. Va rog frumos. )

- La categoriile noi se poate inscrie toata lumea, si concurentii cei vechi, si cei care nu au fost concurenti, dar au vrut sa fie. Oricine se poate inscrie printr-un formular la urmatorul capitol pe care il voi posta in seara aceasta. ( Oricine se poate inscrie, indiferent daca are carti populare sau nu.)

- Inscrierile se fac printr-un comentariu, in care veti completa formularul.

- Cei care sunt noi, trebuie sa dea follow pentru a afla tot ce se intampla cu concursul. ( Am avut diverse discutii pe tema acestui follow. Urmarirea se da si se ia la incheierea concursului. Exista cazuri, chiar foarte dese, in care postez la status, pe perete sau la carte, la anumite capitole, detalii in legatura cu concursul si stiri noi. Pentru asta dati follow. )

- Adaugati cartea in lista voastra. 

- Nu puteti vota mai multi concurenti la o categorie. ( De exemplu la " Best Horror/ Fantasy Book " , nu puteti vota mai multe persoane la aceasta categorie)

- Voturile trebuie sa fie date corect ( Ex: Votez cu candidatul # , la categoria #. )

- Puteti completa formularul o singura data, daca vrei sa stergi ceva va trebui sa stergi comentariul anterior si sa-l postezi din nou. 

Acestea sunt regulile, sper ca nu sunt prea dure sau prea imposibile. Va astept la urmatorul capitol, cu inscrierile. 

Romanian Awards ☆ 2021Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum