O mica descriere

52 5 3
                                    

Hei, eu sunt Katey(Katelyne Ross), am 19 ani si tre sa plec la facultate in cateva zile. Parintii mei fac tot ce pot ,nu prea stam bine cu bani, acum ca mama si-a pierdut serviciul, toata familie se bazeaza pe tata.
Mama- Katey, scumpo, e gata bagajul?
Eu- Mamaa, plec peste cateva zile, vrei sa ma dai afara?
Mama- Scumpo, cum.poti sa spui asta? Vreau doar sa iti faci bagajul din timp ca sa nu iti uiti nimic , iti vreau binele Katey.
Eu- Stiu mama, doar ca sunt atat de emotionata, adica, o sa fie ori grozav, ori groaznic.
Mama rade, dar fix atunci intra pe usa si fratele meu mai mare, Josh.
Josh- Cum merge cu impachetarea?
Eu- Ce? Acum si tu ma dai afara din casa?
Josh-Intr-un fel, am nevoie de camera ta azi😂😂. Glumeam Kate, sti ca te iubesc, nu vrea nimeni sa pleci, doar tu vrei.
Eu- Incerci sa ma faci sa ma simt prost?
Josh- Nu.. Incerc sa iti arat ca tu esti cea care a luat decizia asta... Bine, daca stau sa ma gandesc, cred ca e putin nemotivational discursul asta😂😂😂, lasa, o sa te distrezi , si , daca cineva o sa te supere candva... hmmm... mai bn nu ma suni, ca o sa fiu obosit😂😂, glumeam Kate, ma poti suna oricand.
Eu- Esti si vei fi mereu un mare pampalau Josh, dar esti si fratele meu mai mare😂😂.
Asta e familia mea, nimic dubios, doar o dragoste de frati poate cu putine interese(cand eram mici eu si Josh ne bateam pe chestii ataaat de stupide si cand veneay parintii nu spunea nimeni nimic fiindca exista si putina iubire intre noi) si doi parinti care ne iubesc ca le ochii din cap, pana aici viata pare perfecta nu?
Ok, ma duc sa ma culc si maine incep sa imi fac bagajul.
---a doua zi---
Ma trezesc de dimineata si ma duc la baie dar observ ceva desenat pe oglinda, era ceva facut cu rujuri, erau rujurile mele, si erau aproape terminate, ..... Josh, te tin eu minte, nu pot face nimic acum fiindca e mama acasa dar sa vezi tu , dar stai mai intai sa vad ce este acolo(media) ... macar e dragut, Josh e la facultatea de arte, si e un artust in ceea ce priveste desenele pe oglinda mea... cateodata la o luna , cand imi i-au rujuri noi, se decide sa mai faca o capodopera pe oglinda din baia mea😂😂😂, in fine ... Cand ies din baie el era in camera mea
Josh- Ti-a placut ce ai vazut? M-a inspirat Ayline (iubita lui) , mi-a zis ca are un curs la ora de gastronomie numai despre prajituri , si m.am gandit ca ti-ar placea o dulcegarie de dimineata.
Eu- Off, stii ca o sa te tin minte, nu?Adica tu si operele astea facute peste noaptepe oglinda mea.
Josh- A, apropo, rujul ala nou care il ai , cel roz, merge foarte greu pe oglinda, nu iti mai lua de tipul ala😂😂.
Eu-Razi, dar nu stii ce te asteapta.
Ma duc sa mananc, in fine si alte detali minore care probabil sunt neinteresante si ma duc sus in dormitor ca sa ma apuc sa imi fac bagajul .

Ma duc sa mananc, in fine si alte detali minore care probabil sunt neinteresante si ma duc sus in dormitor ca sa ma apuc sa imi fac bagajul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gata😂😂😂, sunt tiate chestiile de care am nevoie pentru 3 ani departe. Dupa parerea mea zic ca sunt putine, dar m-am gandit ca o sa imi mai cumoar haine si de acolo.

Timpul AdolescenteiWhere stories live. Discover now