Altijd weer mijn broertje

9 0 0
                                    

---Aiden---

'Verhuizen naar Nederland?!' Schreeuw ik naar mijn ouders. 'Zijn jullie gek geworden?'   

'Ja, Aiden.' 'We vertrekken over 2 weken dus ga je spullen inpakken.'

'Maar mam' begin ik. Maar mijn moeder loopt alweer bij mij weg. 

Ik sprint naar mijn slaapkamer en barst in tranen uit. Ze hebben mij net verteld dat we gaan verhuizen omdat mijn jongere broertje is aangenomen op een of andere muziekschool in Nederland. Altijd doen ze alles voor hem. We zijn 2 jaar terug ook al verhuisd naar een ander deel in Santa Monica, speciaal voor hem. Ook vanwege zijn 'muziekcarrière'. En dan heb ik eindelijk hier vrienden gevonden en dan moet ik weer weg. Voor hem. Ik ben er zo klaar mee, maar heb geen keuze blijkt wel weer. Dat inpakken komt nog wel, ik ga mijn laatste dagen niet laten verpesten door mijn familie. Ze hebben altijd al iets tegen mij gehad en ik ga niet mijn eerste dagen van de zomer hier verplicht thuis zitten. 

Ik loop inmiddels weer terug richting het strand, in de hoop dat mijn vrienden daar nog zitten. De tranen heb ik weggeveegd en ik hoop dat de zachte wind in mijn gezicht mee helpt om mijn huil ogen te verbergen. Mijn familie zijn mijn tranen niet waard. 

Op het strand aangekomen zie ik niemand meer, ze zijn allemaal al weg blijkbaar. Ik plof neer in het zand en raap kleine schelpjes uit het strand en gooi ze richting de zee. De tranen komen vanzelf weer en ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Ik lijk wel een klein kind op dit moment. Woest sta ik op en draai mij om. Ik bots daarbij tegen iemand aan en ik probeer mijn ogen te verbergen. 'Watch out!' schreeuw ik boos en ik zie lange blonde haren voor mijn ogen langs wapperen. 'Oh het spijt mij' Ik kijk omhoog en kijk recht in de ogen van een prachtige blonde dame, ze lijkt mijn leeftijd te zijn en ze ziet er zeker niet verkeerd uit. 'Oh je bent Nederlands,' zeg ik tegen haar. 'Ja sorry, voor de botsing, heb je je pijn gedaan, je ogen tranen?' 'Subtiele bewoording voor 'janken', maar nee ik heb geen pijn, jij?' 'Nee, zegt de blonde dame.' 'Maar wat is er aan de hand?' 'Ik zie heus wel dat je huilt.' 

Oké, dit is het moment om mijn imago weer terug te krijgen en mezelf niet kwetsbaar op te stellen. Ik veeg de tranen weg en kijk de dame nu verleidend aan. 

'Niks aan de hand, maar vertel je naam is schoonheid?' De blonde dame begint te giechelen, en je moet weten ik haat giechelen, maar voor nu heb ik afleiding nodig. Afleiding van een knap iemand. De dame antwoord dat haar naam Jessica is. 'Nou Jessica, laten we samen een ijsje halen, ik trakteer je voor de schrik.' 

Jessica is makkelijker dan dat ik dacht. Ik toon een beetje interesse, trakteer haar op een ijsje en kom te weten dat ze hier op vakantie is met 4 andere vriendinnen. Haar hotel is hier vlakbij en voor ik het weet lopen we samen die kant op. Met de smoes 'Ik breng je graag thuis, zodat ik weet dat je veilig bent' 

Bij het hotel aangekomen blijft Jessica bij de ingang staan, ik kijk haar weer verleidend aan en pak haar hand vast. Langzaam buigen we naar elkaar toe en zoen ik haar. Ik moet zeggen, Jessica kan goed zoenen.' We laten elkaar weer los en Jessica vraagt mij mee naar haar kamer. 

Mijn plan werkt!

Ik loop met Jessica mee naar lift. 'We moeten naar de achtste etage' deelt Jessica mee. De lift sluit achter ons en direct pak ik Jessica weer vast en zoen haar ruig, ik streel langs haar been tot net iets onder haar rokje. Ik hoor Jessica zachtjes kreunen. Ik haal mijn hand nu weg van haar been en wrijf zachtjes over het bikini topje wat ze aan heeft. Ik voel bij mijzelf ook wat groeien en merk dat ik wel zin heb in haar. 

De lift geeft met een 'Pling' aan dat we op de juiste etage zijn beland. Jessica weet niet hoe snel ze de lift uit moet en ik loop achter haar aan naar haar kamer.  Nummer 812 staat op de deur. Het is een kleine kamer. Er staat een bed en er is nog een deur in de kamer die waarschijnlijk naar de badkamer leidt. Ik sluit de deur achter mij en duw Jessica hardhandig op het bed. 'Waar zijn je vriendinnen?' Weet ik nog uit te brengen. Ik  moet niet hebben dat er straks een binnen komt lopen. 'Die zijn de stad in' kreunt ze. 'Mooi.'

Ik blijf Jessica ruig zoenen en overal strelen. Ondertussen maakt mijn ene hand haar bikini topje los, dit kost mij weinig moeite gezien de ervaring. Met mijn linkerhand pak ik haar linkerborst vast. Ik merk dat ze het fijn vind en ik begin wat harder te kneden. Ondertussen maakt Jessica mijn broek los en haar hand vind zich een weg naar mijn geslachtsdeel. Ik doe het rokje van Jessica omhoog en mijn eigen Boxer naar beneden. Het bikini broekje van Jessica schuif ik naar beneden en mijn vingers verkennen het bij haar. Ik merk dat Jessica klaar voor mij is en langzaam schuif ik bij haar naar binnen. Ik hoor haar kreunen en hijgen. Beide beginnen wij te bewegen en man wat voelt het goed. 'Harder' hoor ik haar zeggen. Steeds sneller en harder gaan we tot we beide ons hoogtepunt bereiken.

Ik plof naast haar neer op bed en beide komen we op adem. Dan bedenk mij dat we geen condoom hebben gebruikt. 'Shit, ben je aan de pil?' 'Uhuh' hoor ik van bed afkomen. 'Shit man, normaal ben ik zo voorzichtig. 

'Waarom huilde je nou op het strand?' Hoor ik haar zeggen.  Shit man, meiden vergeten ook echt niks. 'Gaat je niks aan,' snauw ik haar toe. Ik sta op van bed en kleed mij weer aan. 'Ik moet gaan' deel ik haar mee. Ik zie haar teleurgesteld kijken. 'Je was goed,' vertel ik haar nog. Ik draai mij om, open de hotel deur en wandel naar de lift.

Terug naar de real life wereld waar ik net even aan ontsnapt ben. 

Verhuizen naar Nederland...

Know me. (Nederlands)Where stories live. Discover now