3. THE TOUR

92 5 1
                                    

POV ROBIN
Er zijn vele roddels over deze tour. Hij is aangekondigd door Panic! at the Disco, maar ook hebben Twenty One Pilots, 5 Seconds of Summer en Fall Out Boy er over gepost. De tour heeft nog geen naam. Deze zou bekend gemaakt worden op de dag van het eerste optreden. Dat optreden is morgen. Ik loop de Panic at the Disco bus binnen en voel me meteen bekeken. Alle ogen zijn op mij gericht. Ik kijk rond en zie de andere band leden van Panic, Twenty One Pilots en Fall Out Boy zitten. Mijn idolen. Robin rustig Jezus man. Je gaat de komende week met deze mensen rondbrengen dus gedraag je! Ik haal een keer diep adem en stel mezelf voor. "Heyy, ik ben--" maar ik kan mijn zin niet afmaken. Er komen een paar jongens de bus binnen gestormd en ik word meteen in een groepsknuffel getrokken. "DUS JIJ BENT HET NIEUWE KIND VAN DE URIES" "WELKOM" "BEN JIJ NET ZO HYPED VOOR DE TOUR ALS IK" "BEST TOUR EVAHHH" hoor ik vier verschillende stemmen zeggen. Ik probeer er achter te komen wie het zijn, maar de jongens knuffelen me zo dat ik hun gezichten niet kan zien. "WE GAAN HET ZOOO LEUK HEBBEN" hoor ik weer iemand schreeuwen. Dat accent. Ik ken het. Volgens mij is het Australisch. Ik geef mezelf een mentale facepalm. De jongens van 5sos, tuurlijk. Ik lach en doe maar gewoon mee met hun hyperactiviteit. Als ik eindelijk los wordt gelaten zie ik dat ik gelijk had. Er staan 4 grijnzende jongens naar me te kijken. Brendon en Sarah lopen binnen en Sarah slaat een arm om me heen. "Jongens, dit is Robin" zegt ze en lacht naar me. Ik glimlach terug. "Ze gaat een weekje​ mee op tour" vult Brendon haar aan. Iedereen stelt zich voor en geeft een knuffel. Ik loop naar de bunks en leg mijn spullen in de laatste lege bunk. Als ik me omdraai zie ik Josh staan. Nooit gedacht dat ik zo dichtbij mijn idolen zou zijn. "Hey" zeg ik glimlachend. "Hey, ik dacht ik kom even kijken of het allemaal lukt" zei Josh met zijn vrolijke lach. "Ja hoor, ik heb bijna alles klaar" zei ik toen ik mijn laatste spullen weglegde en vervolgens met Josh terug naar de 'woonkamer' van de bus liep.

//Diezelfde avond
Iedereen zat rustig wat te drinken en er werd veel gepraat. Ik daarintegen zat op de hoek van de bank, helemaal stil. Ik voelde me redelijk ongemakkelijk en stond op. "Ik ga vast naar bed" zei ik terwijl ik mijn glas wegzette en naar de bunks liep. Ik poetste snel mijn tanden, pakte mijn boek en oortjes en ging in mijn bunk liggen. Ik scrolde door mijn Spotify playlist en realiseerde dat bijna alle mensen waar ik gewoonlijk naar luister in de kamer naast me zitten. Ik besloot om op de shuffle knop te drukken en opende mijn boek.

P.O.V.  Tyler
2 uur nadat Robin naar haar bunk was gegaan, ging iedereen naar hun eigen bus toe. (Bus indeling is  Tyler, Josh, Jenna, Sarah, Brendon en Robin in een bus, de overige patd leden samen met 5sos in een bus en de overige tourmembers in een bus) Brendon, Sarah, Josh, Jenna en ik zaten nog wat na te kletsen. We besloten om nog een beetje the jammen en wat muziek te maken, dus Josh stond op om zijn trommel te halen. De rest kletst nog even door, maar Josh komt al snel genoeg terug, zonder trommel. We kijken hem verbaasd aan. Hij gebaard dat we stil moeten zijn en hem moeten volgen. We staan zachtjes op en lopen richting te bunks. Josh loopt zachtjes naar binnen en wijst naar de bunk van Robin. Het is voor een paar seconden stil, maar dan hoor ik iemand zachtjes de intro van truce neuriën.

Now the night is coming to an end
The sun will rise and we will try again

Stay alive, stay alive for me
You will die, but now your life is free
Take pride in what is sure to die

I will fear the night again
I hope I'm not my only friend

Stay alive, stay alive for me
You will die, but now your life is free
Take pride in what is sure to die

We kijken elkaar allemaal even aan voordat Josh heel blij wil gaan klappen, maar ik hou hem tegen en gebaar naar de rest dat ze mee terug moesten komen. Eenmaal terug op de bank kan Josh zich niet meer inhouden. "DUUUDEEE HOORDE JE DAT, DIE STEM VAN HAAR" ik lachte en zuchtte "Josh rustig, dadelijk hoort ze ons nog" "ja, waarom wou je eigenlijk meteen terug naar de bank in plaats van klappen?" Vroeg Brendon me. "Zou het niet een beetje raar zijn als ze op haar eerste dag hier al afgeluisterd wordt?" Reageerde ik lachend op Brendon. "Point taken" lachte hij terug. Sarah gaapte "Ik ga te bed, goodnight guys." Brendon en Sarah staan op en lopen naar de bunks. Josh en ik drinken ons drinken op en gaan daarna ook te bed.

A

N
looolll het is bijna een half jaar geleden dat ik op Wattpad keek xD
Ik heb bijna vakantie en ga m'n best doen om dit verhaal bij te houden
Xx
Dutchie

New Parents {Dutch bandfic}Where stories live. Discover now