1. ROBIN

159 8 0
                                    

P.O.V. Robin
Heyy!
Ik ben Robin en ik ben een 15 jarig meisje, ik ben dol op bands en woon in een weeshuis.
Mijn grootste hobby is paardrijden. Ik krijg niet veel geld, dus ik heb zelf 3 bijbaantjes. Mijn begeleidster is Leah. Ze is als een moeder voor me en weet alles over me. Nu vraag je je misschien af waarom ik in een weeshuis woon. Ik had vaak ruzie met mijn ouders en ik had het gevoel dat mijn kleinere zusje altijd voorgetrokken werd. Toen ben ik een tijdje bij een vriendin ingetrokken en toen besefte ik dat het aan mij lag dat er thuis altijd ruzie was, want toen ik thuis kwam vertelde mijn zusje dat alles lekker rustig was en dat er geen ruzie was. Nog geen week later had ik het kunnen regelen dat ik in een weeshuis in de buurt terecht kon. En nu zit ik hier. Ik heb mijn ouders al een jaar lang niet gesproken. Niet dat ik het erg vind. Mijn beste vriendin is Laura. We hebben compleet andere interesses, maar we vullen elkaar goed aan. Verder heb ik nog een gezellig groepje vrienden. Deze groep bestaat uit Thijs, Anne, Eva en Rik.

Ik zit rustig op mijn kamer naar mijn Spotify afspeellijst te luisteren terwijl ik een boek zit te lezen. De zomervakantie is net begonnen, en ik verveel me nu al. Ik ga denken wat ik deze zomervakantie allemaal ga doen. Ik ga met m'n vrienden zwemmen, Laura en ik willen naar de sportschool gaan, ik moet nog schoolspullen halen, maar ik zal vooral gaan werken... Hopelijk komen er een keer mensen die een 15 jarig kind willen en niet perse een schattig klein kind. Ik voel me soms zo ongewild en overbodig.

Ik pak mijn telefoon en ik open Instagram. Ik scroll door de recente foto's en ik zie dat Brendon Urie in Nederland is...wow..wacht..Brendon is in mijn dorp..DE Brendon Urie EN zijn vrouw Sarah zijn in een café dat nog geen 5 min lopen bij mij vandaan is. Ik spring op en doe mijn all stars aan. Ik sprint naar beneden en daar kom ik Leah tegen. 'Waar ga jij naartoe?' Vraagt ze. 'Ik ga even een stukje lopen.' roep ik terwijl ik snel mijn jas aan doe en naar buiten ren. Ik open snapchat en kijk het verhaal van Sarah. 30 seconden geleden. Yes ze zijn er nog.

Ik zie het café en stop met rennen. Ik loop zo rustig mogelijk binnen en bestel een cola. Ik kijk rond en dan zie ik ze zitten. BRENDON EN SARAH ZITTEN NOG GEEN 5 METER VAN ME AF OMGGG.. Oke rustig Robin.. Ademen en rustig op ze af.. Ik loop richting hun tafel en mijn hart gaat tekeer.

{de gesprekken zijn in het Nederlands geschreven maar Sarah en Brendon spreken natuurlijk niet echt Nederlands} 'H-hallo Brendon en Sarah.' Stotter ik. 'Heyy' reageert Sarah vrolijk. 'I-ik ehh ik zou graag een foto willen a-als dat mag mag natuurlijk.' Zeg ik voorzichtig. 'Tuurlijk mag dat.' Reageert Brendon vriendelijk. Hij staat op en komt langs me staan, zodat ik tussen hun in sta. Ze slaan een arm om me heen en Sarah maakt een foto van ons 3en. 'Echt super bedankt!' Zeg ik blij. 'Geen probleem.' Zeggen Brendon en Sarah in koor. Ik drink snel mijn cola op en ga weer naar huis.
(Selfie staat in de media[fotoshop skills😂])

Als ik binnen kom lopen is de gigantische lach nog niet van mijn gezicht afgegaan. 'Wat is er met jou aan de hand?' Vraagt Leah. 'Ik heb net Brendon en Sarah ontmoet.' Zei ik. 'Wat leuk!' Zegt Leah opgewekt. Ze weet dat Brendon de leadzanger van mijn favoriete band is, omdat ik het altijd over hem heb. Ik ga terug naar mijn kamer en post de foto op mijn sociaal media. Nog geen 5 minuten later hebben Brendon en Sarah de foto geliked en Sarah heeft zelfs een comment geplaatst: It was nice to meet a fan that doesn't start screaming and crying when they meet us❤️

//1 uur later\\
'Robin!' Roept Leah. Ik zet mijn muziek uit. 'Ja?' Reageer ik. 'Er zijn mensen voor je!' Roept Leah blij. 'Momentje ik kom er zo aan!' Roep ik naar beneden. Ik spring op en check mijn haar en make-up. Ik doe snel een ander shirt aan en spuit wat deo op. Ik loop naar beneden klaar om mijn (hopelijk) nieuwe ouders te ontmoeten

AN
Nou dat was het eerste hoofdstuk ☺ Ik hoop dat jullie het wat vinden ❤

Xoxo
Dutchie🇳🇱

New Parents {Dutch bandfic}Where stories live. Discover now