Prolog

20 1 0
                                    

Jag, kim går andra terminen i 1:an/första ring, 1b och i min klass går också Elli en av min bästa kompisar, i 1a går Milly den tredje av oss <3

Jag har smutsblont hår och chokladbruna ögon. Är inte lång men samtidigt inte kort, Elli är ungefär samma längd som mig men Milly är längre än oss. Jag skulle nog gissa på att jag är runt 1,65 cm lång. Elli har ljusbrunt hår och isblå ögon medans Milly har orange/rött aktigt hår som går åt det bruna hållet och smaragdgröna ögon.

Jag bor med min mamma/Lilly som har blont hår som jag men blåa ögon, pappa/Mike har mörkbrunt hår och chokladbruna ögon som jag och min storebror/Johan som har mörkbrunt hår och blåa ögon men lite åt hazel hållet.

Mamma och pappa jobbar mycket och är sällan hemma men har ändå alla sina regler. Ps. Som jag och Johan typ inte förljer alls.

Skolans så kallade "badboy/fuckboy" Liam går i 1c och har ljusbrunt nästan blont hår men chokladbruna ögon. Han är 27 cm längre än mig och Elli, alltså 1,93 cm lång.

Jag fyller år 14 april och min bror är två år äldre än mig, alltså går han i 3:an/tredje ring och han fyller år 14 januari.

- - - - - -

När det är något som står innanför en parantes med tjock stil är de jag som lägger till en kommentar mitt i berättelsen, tex: (Hej)

Om jag gör smala sträck mitt i berättelsen betyder det att det är ett tidshopp, jag hoppar framåt i tiden.

Tack <3

Kram E

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

&quot;-Det är inte rättvist&quot; (Editing)Where stories live. Discover now