9

65 6 0
                                    


we draaide ons om en zagen daar.....

Joost? 

*nathan*

nathan: joost man wat de hell doe jij hier. "hahah hei man" zij joost. "ik woon hier'!! "echt niet dat kan niet!!!" zij gio vol ongeloof!! "ehhhmmm jawel als soort 2e huis u know!" "nou joost eigelijk niet" mengde Rayan zich. "ey Rayan mattie" zij joost die rondkeek voor meer bekende hoofden." oh en Nienke die ligt gw om mijn bank. ze was hier al een tijdje" zij joost terwijlde rest hem vol onwaan aanstaarde.

*nienke*

ik lig in het huis van ene joost ik hoor hem buiten praten met wat mensen. de stemmen klinken erg beken maar kan mijn vinger er niet opleggen want ben nog erg duizelig :(. ik wil de deur openen maar hij is op slot. dus ik besluit opzoek te gaan naar eten. dat kan ik wel gebruiken hahahah. heb alleen een koude pannekoek met slagroom en hagelslag gegeten (was echt vies). het is trouwens een best grappig huisje!! de stoelen zijn paddestoelen en de keuken is geel hahahah en hij heeft paarse kaas. hihi lol dat vind ik leuk!! ook is het best knus. midden in mijn gedachten komt er een jongen door het raam geslopen. hij heeft een witte versleten pet op en is niet zo heel groot ongeveer mijn legte. hij ziet er erg lief aardig en grappig uit!! 'hey ik ben job" (leuke naam hahah) "ik kom je ophalen het is hier niet veilig!!" zij job. hij klonk best overtuigend dus ik ging maar met hem mee. waar kon ik anders naartoe?! wat kon er nou verkeerd gaan right?!!

-------------------------------

sorrrrrryyyyy voor het lange wachten het sijt me zeer maar hieris een nieuw deel hoop dat je het leuk ond!!! laat ooknog ff een vote achter en dat publish ik snel weer een nieuwe. beloofd!!!


wie ben jij!? // completed/gestoptWhere stories live. Discover now