6

104 10 0
                                    


  'Joey' zegt de jongen ''aangenaam" zeg ik zo vriendelijk mogelijk.... 

"snel" zeg ik plots en joey schrikt er van. "waarom?" 'kom nou maar de trein'. zeg ik ligt geiriteerd. "oke " zegt hij vlug.

*joey*

Ik zit nu in de trein richting de sqaud meeting en er is een meisje genaamd Nienke. ik weet niet wat er is met haar maar er is iets raars, maar dat maakt haar zo leuk, uuummm wacht joey je kent haar niet eens. "waar gaan we eigelijk heen?" zegt nienke ineens na een lange dodelijke stilte. " naar wat vrienden" zeg ik maar. 'oke' zegt ze en er valt weer een dodelijke stilte.

AANGEKOMEN BIJ DE SQAUD

*nienke*

Als we er zijn doen een jongen open. hij heeft blond haar en is best wel een beetje klein in schat dat hij 8 is ofzo "hey jochie' zeg ik vriendelijk , de jongen laacht en rent weg." dat is het kleine broertje van ties" zeg joey opeens. ik zwijg en zamen lopen we de kamer in. mijn oog valt meteen op een jongen die ik maar al te goed ken. "jij" zeggen we in koor. ik probeer weg te geraken maar dat lukt niet ,want ik ken dit huis niet. ik hoor voetstappen achter me en ren nog sneller. opeens sta ik vast "kut" zeg ik , maar niet te luid anders hoord de jongen waar ik ben.

het was al donker dus de jongen kon me niet zo goed vinden. ik kan zijn adem haling hooren en hij komt steeds dichterbij.  hij staat nu tegen over me en hij kijkt me aan, recht in mijn ogen. 

het gebeurd weer dat gevoel, dit keer straald er een blauwe straal uit mijn handen. ik richt het heel behendicht op de jongen en hij word trug gedeinsd. ik wil weg rennen maar moet langs hem rennen ,maar als ik aan het rennen ben pakt de jongen mijn enkel vast en ik struikel en plof neer op de harde grond. ik draai me om en de jongen zit boven op me, als in hij hangt boven mij.  "zo eidelijk kan ik met je praten" zei de jongen 'ik ben nathan, en hoe heet jij? ' "N -N -Nienke"

*nathan*

ze begint te gillen en ik doe mijn hand voor haar mond en sleur haar naar de badkamer snel doe ik de deur opslot. "laat me gaan PEDO!!" schreeuwt ze zo hard als ze kan. "A: ik ben geen pedo en B: ik wil gewoon even met je praten" "oke" zegt ze al wat rustiger. "wie ben jij en wat the hel deed jij allemaal?" 'niks' ze ze en ze kijkt naar de grond. "zeg het nou maar of moet ik je gaan dwingen?" 'IK WEET HET NIET OKE!!' "oke rustig nienke, rustig" en ze begint te huilen...


<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

srry voor de late update

luv jullie<3 al weer 45 reads lol <33

vote, comment? 

wie ben jij!? // completed/gestoptWhere stories live. Discover now