4

136 11 1
                                    

*nienke*

de jongen komt naast mij in de kamer en ik kijk naar hem, OMG is dat......????

nee dat is de jongen die ik gisteren in elkaar heb geslagen..... kuuuuutttttt!!!!!! schreeuwde ik progelijk hardop, en de jongen werd wakker. ik dacht bij me zelf: kut en nu? weg! ik moet weg, maar dat gaat niet zomaar ik moet iets vlikken ,maar wat??

jah ik heb het, ik laat hem bewusteloor maken door mijn "magie??"wat het ook was. 3... 2... 1... NU... ik probeerde zo hard maar het lukte niet, was her alemaal een droom?? de jongen gaat recht op zitten en kijkt me aan, er gaat een gevoel door me heen. ongeveer net als gister avond alleen nu anders. er komt nu een roze gloed uit mijn handen en de jongen zijn mond staat wijd open. ik richt mijn hander op hem en hij valt vredig in slaap... wwwwhhhhhaaaattttt? 

oke ik snap er nu echt geen drol meer van?? hoe kan dit nou? en voor ik het weet lig ik ook te slapen.

*jongen*

kuuuuutttt! hoor ik heel hard en ik word wakker ik keek naar haar en ging rechr zittten. ze deed raar met haar handen en shit maar ja fuck da ze is echt lekker. voor ik het weet komt er een rare roze gloed uit haar handen en voel ik me langzaam in slaap vallen.

als ik wakker word ligt het meisje in het bed naast me te slapen. ik ben helemaal in de war en besluit naar haar te gaan kijken, ik stap uit bed en zie haar hoofd. wacht! zij... door haar lig ik hier nu... er word op de deur geklopt en ik hoor iemand zeggen "ey blijf van mijn meisie af gek!". ik schrik en ga weer in bed liggen.

*job* 

"ey blijf van mijn meisie af gek!" roep ik en loop naar nienke toe . die jongen kijkt naar me en realizeerd wie ik ben en kijkt verbaast en boos tergelijk"wat kijk je nou"snou ik naar dat joch. als hij merkt dat ik tegen nienke wil gaan praten zegt hij wat 'job!! ga weg van haar, ik doe je wat hoor!' "ja dat zie ik" zeg ik met een grijns op mijn lippen.

er komt een zuster binnen en zegt "sorry heren ik neem nienke even mee" oke zeggen we alle bij en we kijken elkaar vol haat aan. ik besluit weg te gaan.

*nienke*

NIENKE, NIENKE ,NIEKE hoor ik in mijn oor en ik ontwaak. 'waar ben ik' vraag ik aan de zuster die bij de deur staat. 'sta maar even op nienke we gaan je even onderzoeken, maar eerst moet je dit even zien' zij de docter die naast me staat. 'oke' zij ik gehoorzamend en keek de video.... 


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

hihi lekkere clifhanger lol en een lekker lange gw omdat ik het leuk vind <3

vote? comment?




wie ben jij!? // completed/gestoptWhere stories live. Discover now