8

113 7 1
                                    


omg 100 rads <3 extra lang hoofdstuk!!!!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 Nathan zegt zo zacht mogeijk: ' wat ga je nu doen? ze mogen je vleugels niet zien.... 

*nienke*

Inderdaat hij heeft gelijk, maar aan de andere kant ook niet. Omg wat moet ik nu doen?? Ik zat er aan te denken om deze badkamer nooit meer te verlaten, ondanks dat ik hier wel gewoon nog weg moet gaan! Help. "Kunnen je vleugels niet weg" zij nathan "nee denk het niet kan het altijd proberen " 'doe dat dan maar'...  GA WEG GA WEG GA WEG!! En ja na een klein tijdje gingen mijn vleugels weg "yes"!!.  "Komt er nog wat van" zegt joey heeel geÏriteerd. "Ja hoor Joey, we komen er aan" zeg ik op mijn vrolijkst mohelijk. 'Kom je nathan?' 'Ja'. 

We doen de deur open en iedereen kijkt ons raar aan. Joey vooral. BAZZZ BDBJDCEIUDVUESJCIDIMNCBFVKJSBEIVBLSSVBFBV hoorde we allemaal kijhard."Wat was dat' vroeg Gio. "Weet ik niet" zij Rayan er achteraan. 

Er schijnt een fel wit licht en ik zie niks meer. Ik zie wat paars en blauwe dingen en dan word alles zwart. Ik hoor nathan nog wat schreeuwen.

*Nathan*

Ik open langzaam mijn ogen en word verblind door de velle zon die hoog aan de hemel staat. Ik probeer op te staan en merk dat ik op het zand lig."Hoe the hell kom ik hier" zij ik fluister roepend. Ik kijk om me heen en zie al gauw Rayan langzaam wakker worden. Ik loop naar hem toe en zeg: "Yo Rayan is dit een droom of wa?" "ik weet nie natha mischien he , lijkt mij nie!' zeg rayan. 

*ties*

Ik word wakker onder een grote rare plant met roze paarse blaadjes, ik besluit om de andere te gaan zoeken, het lijkt wel uuren te duuren voordat ik Rayan en Nathan zie praten op het strand. "yo Naat' schreeuw ik hard genoeg zodat ze het hooren.'Hoi ties!" We lopen naar elkaar toe en beginnen alle drie tergelijk te praten." oke oke één tergelijk jongens' zegt Nathan.  "Waar zijn we eigelijk?" vraagt Rayan.

T: Weet ik niet

N: Goeie vraag Raay

R: En ook een goeie vraag is hoe we hier zijn gekomen

T: En ja... wat nu? waar zijn zijn de andere? en hoe komen we hier weg?

N: Veel vragen. laten we de rest eerst gaan zoeken en dan komt de rest allemaal vanzelf wel.

WE HEBBEN NA EEN TIJD "IEDEREEN" GEVONDEN.

*Rayan*

We zijn alle bij één. "Zo en de rest van de vragen die we allen hebben gaan we nu bespreken." 'goed idee Rayan' "dank u wel job". 

Naat: Hoe zijn we hier gekomen en waar zijn we?

J: een licht flits?.....

R: ja dat ja maar waar kwam dat dan vandaan

Naat/ Joey: NIENKE

"Waar is nienke" Zeiden Nathan en Joey heel paniekerig. "Rustig ze ligt vast ergens op het strand ofzo als we een stukie lopen vinden we haar zo." Zij job (itsajob).

*Nathan*

"Dat dachten jullie wel he!" "Wie zij dat? " vroeg ik aan de rest? "weet ik niet' zij gio. "Ik denk dat jullie het wel weten" zij de onbekende stem weer. Dit keer hoorde we waar het vandaan kwam.

We draaide allemaal heel langzaam om en zagen daar....


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

srry voor hrt cliffhengertje maar ik vond het wel leuk en omg dit boek heeft een rare turn gemaak niet verwacht he?

laat weten als je weet wie het is?

vote?    <3

en nogmaals bedankt voor de 100 reads<3 luve u guys

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



wie ben jij!? // completed/gestoptWhere stories live. Discover now