·1·

8.1K 512 167
                                    

Medyayla okumanızı tavsiye eder, keyifli okumalar dilerim..

¤¤¤

İç organlarım donmamak için güçlü bir savaş verirken elimde ki bitmemiş sigarayı parmaklarımın arasından kaydırarak yerle buluşmasına izin verdim.

Uzun bir süre burada durmam beni fiziki açıdan hiç iyi hssettirmemişti. Tüm uzuvlarım donmuş, titremeye başlamıştım.

Dışarıda ki havadan bir haber olduğum için üzerimde siyah bir tişört ve deri ceket vardı. Deri ceketin bana bu havada faydası olmayacağını çocuklar bile bilirdi fakat evden bir anlık sinirle çıktığım için bu durumdaydım.

Üstelik şuan daha da sinirliydim. Beklediğim kişi hala bardan çıkmamıştı.

Sinirle burnumdan bir nefes verdiğimde çıkan buharı umursamamaya çalışarak bara doğru ilerledim.

Uzaktan bile her şeyiyle gay bar olduğu belliydi. Ve üvey babamın beni buraya neden gönderdiğini anlayamıyordum. Beni genelde gay barlardan uzak tutar, nerede homofobik olursa onlara yollardı. Fakat bu sefer bir gay bara göndermişti.

Rahatça kalabalıktan süzülüp loş ortama girdiğimde burukça gülümsedim. Uzun zaman olmuştu gelmeyeli böyle yerlere.

Onunla da böyle bir barda tanıştığımı hesaba katarsak gerçekten içim acımıştı. Dışarıdan her ne kadar soğuk ve sert dursam da içim de bir o kadar yumuşaktı.

Hala yaşayamadığım çocukluğu kalbimde yaşatmaya çalışıyordum. Bir kere bile oyun oynamasam bile çoğu yaşıtımdan daha çocuktum ben.

Kalabalık ortamda etrafıma baka baka ilerlerken bar tezgahını sonunda görebilmiş ve o tarafa doğru ilerleyip taburelerden birine atmıştım kendimi.

Barmen beni fark edince seksi olduğunu düşündüğü bir gülüşle bana doğru yönelmişti. Pekala tüm bu loşluğa rağmen oldukça seksi bir vücudu olduğunu görebiliyordum.

Ve ayrıca bakışları da pasif olduğunu haykırıyor gibiydi. Eğer hala kalbimde olan biri olmasaydı çoktan karşımdakini yatağa atmıştım.

"Yenisin galiba?" Erkeksi ve kalın sesi kulaklarıma gürültüden dolayı net ulaşamasada ne dediğini algılayabilmiştim.

Ve şuandan itibaren çoktan şansını kaybetmişti. Ben daha çok ses tonları çocuksu bir tını alan, yakışıklıdan çok sevimli olan insanları seviyordum.

Bir önce ki sevgilim de çocuksu ve sevimli bir surata sahipti.

Biraz daha onu düşünmeye devam edersem sabaha kadar içer, birileriyle düzüşürdüm.

Bunu kimse istemezdi, özellikle de üvey babam.

"Öyleyim."

Tek kaşını kaldırıp geniş bir gülümseme yerleştirdi yüzüne. Pekala benden daha yakışıklı olduğu her halinden belliydi. İkimiz kıyaslanamazdık bile ama gelip bana 'beni sik'  der gibi bakması garipti.

"Ne alırdın?"

"Aslında ben birini arıyorum." Duraksadım ve elimi deri ceketimin cebine attım. Elime gelen kırışmış fotoğrafı çıkardıktan sonra karşımda ki seksi barmene uzattım. "Bu çocuğu biliyor musun? Genelde burada takılırmış."

"Onu neden arıyorsun?" Yüzünde ki gülümseme alaylı bir hal aldığında dilimi alt dudağımın üzerinde gezdirmeye başladım. Ne zaman sinirlersem böyle yapardım. "Seni ilgilendirir mi?"

"Eğer onun becerdiği fahişelerden biriysen yattığı kişiyle bir daha yatmıyor diyecektim." Omuz silkti. "Genelde onunla bir daha yatmak isterler. Emin ol çok soran var."

"Emin ol kendimi becerttirmek için aramıyorum." Dilim olması gereken yere girince dudaklarımı birleştirdim ve sert bakışlarımla karşımda ki barmene bakmaya devam ettim.

Alaylı gülüşü bu sefer kaybolmuş ve parmağıyla arkamda ki kalabalıktan bir yeri göstermişti. "Orada."

Gösterdiği yere baksam da görememiş ve geri barmene dönmüştüm.

Barmen bu sefer parmağıyla göstermek yerine konuşmuştu. "Penisini yalatan işte."

Ve evet, şimdi görmüştüm.

Kırışmış fotoğrafı biraz daha kırıştırıp cebime sıkıştırdım ve barmene bir şey demeden tabureden kalktım.

"Hey!" Arkamdan bağıran barmen umurumda bile değildi. "Telefon numaranı verseydin."

Sesini yavaş yavaş gürültü yutarken ifadesiz bakışlarımla kendisine sakso çektiren çocuğa doğru ilerlemeye başladım.

Barmen seksi ve yakışıklı olabilirdi fakat ses tonu birlikte olurken beni etkileyecek türden değildi. Dediğim gibi çocuksu tınılar beni daima etkiler, inlerken seksi doruklarında yaşatırdı bana.

Kalabalıkta ilerlerken bana yaklaşmaya çalışan sarhoşlardan kıvrak hareketlerle kurtulurken sonunda beklediğim kişiye ulaşmıştım.

Gözlerini kapatmış, kendisinin iki katı olan herife sakso çektiriyordu. Yüzü aldığı zevkle garip bir şekil almıştı. Gözleri ise kapalıydı.

Kafamı aşağı eğip sakso çeken adamın ensesinde ki saçlarından çekip geriye doğru attım. Bu sayede asıl kişinin dikkatini çekebilmiştim.

Yerdeki adam bana bir şeyler diyecek gibi olsada "Kaybol." Dememle bir kaç küfür ederek uzaklaşmıştı.

"İşimi nasıl engellersin? Güzel sakso çekiyordu." Karşımda ki çocuğun kalkmış penisi şuan için dikkatimi bile çekmiyordu.

Aslında standartlarımda olan biriydi. Onunla eğer başka şekilde tanışsak farklı olabilirdi. Sesi bir çocuk gibiydi, görüntüsü de öyleydi. Sevimliydi ama bu sevimliliğine zıt bir şekilde insanlar üzerinde iyi bir hakimiyet kuruyor olmalıydı.

Penisi de o kadar büyük olmamasına rağmen diğerlerini nasıl memnun edebiliyordu, anlamış değildim.

"Sen mi devam edeceksin?" Zevkten ve sanırsam ki alkolden dolayı baygınlaşmış bakışlarıyla bana bakarken kaşlarımı çattım.

"Beni tatmin edecek bir büyüklükte değil." Aslında çok da küçük değildi ama dalga geçmek en iyisiydi.

Sonunda o da kaşlarını çattığında beni bileğimden tutarak kendisine çekti. Diğer eli kalçamda dolaşırken bileğimi tutan eli yön değiştirerek penisimi avuçlamıştı.

Bir kere gıcık oldum mu o kişiden zevk almazdım. Tamam kalkması benim düşüncelerimle alakalı değildi ama zihnim ve beynim şuan cinselliğe oldukça uzaktı. Ne yaparsa yapsın onu kaldıramazdı.

"Deneyelim mi?"

Ciddiyetle ona bakarken o bir yandan penisimi okşuyor, diğer yandan kalçamı avuçluyordu. 

Dudaklarını dudaklarıma yaklaştırdığında kafamı çevirdim. Zaten bir süre sonra o benden ayrılmıştı. "Nasıl kalkmaz?"

"Sana beni tatmin edemeyeceğini söylemiştim." Yüzümde dalga kırıntısı yoktu, ciddi duruyordum.

Kalkmış penisini zar zor pantolonunun içine sokup düğmesini ilikledi. "Siktir et, kendime yeni birisini bulacağım."

Gitmeye hazırlanırken bu sefer onu bileğinden tutan ben olmuştum. "Konuşacaklarımız var."

¤¤¤

Vminkook olsa da fic Vmin ficidir, bilginize..

flawless あ vmin ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin