Část 3 - Proud

14 1 2
                                    

Jak už to tak bývá, kluci mě začali pěkně štvát. Nejen, že byli moc hlasití - jak by taky ne, když takový Scourge spadne na zem, je to jako malé zemětřesení. Už vím, proč vymřeli dinosauři. Zabil je meteorit jménem Scourge. Aric se zase učí střílet z mojí odstřelovačky, i přes můj výslovný zákaz. Doc je nesnesitelný sám o sobě a Kit s Vowem zkoušeli experimenty s proudem. Nutno dodat, že když Kita kopne sebemenší proud, lekku mu vystřelí nahoru a vypadá pak jako palma.

To mě přivedlo na nápad. Všichni se mezi sebou dohadovali, kdo rozebere tu starou pračku ve sklepě. Neptejte se mě proč, ale všechny to zajímalo. Tákže bych mohla udělat menší vtip, aby zase na chvíli kolem mě stichli. A já se alespoň nasměju. Trochu. No dobře, hodně.

Podařilo se mi je všechny zabavit nahoře v domě, takže jsem měla tak půl hodiny na to, abych pračku nenápadně zapojila do sítě a upravila ji tak, aby probíjela. Trochu.

Za dvacet minut už jsem seděla nahoře na křesle a četla knihu, jako by se nic nedělo. Ale teď už jen zbývá poslat je tam všechny naráz...

,, Hej, kluci, jestli vás to ještě zajímá, tak už jsem tu pračku zajistila, tak se na ni můžete mrknout... ,,

Dusot na schodech, jako by dolů běželo stádo buvolů. Desetitunových. S okovanými kopyty. Myslím, že se kolem mě mihlo něco zeleného, červeného, chlupatého no a pak tu byl náš flirtér. Pod mou permanentní přezdívkou filtr.

Všichni byli ve sklepě. Tak koho z nich to kopne? To jsem zvědavá, kdo se dotkne vodivé části jako první...

Křik. A bzučení. Sesunula jsem se na křeslo smíchy. Nevím, kdo to schytal, ale brzo to zřejmě zjistím. Ale když ani po pěti minutách ono bzučení nepřestalo a nikdo nevycházel, začala jsem si dělat starosti. I když ten titulek v novinách by byl k popukání. ,Dívka zabila jedie, dva sithy, vojáka republiky a nesnesitelného koketu,.

Vstala jsem a vyhodila hlavní jistič, který jsem před tím obešla. Bzučení přestalo a pak jsem slyšela rány, jako by se cihly ze stěny rozhodly, že si dají kamikaze společně s lustrem. Hej, už to mám! Podlaha byla přece lehce zatopená, takže jak tu pračku naklonili, proud se přenesl vodou a schytali to všichni. Svalila jsem se na podlahu smíchy...

Nakonec to dopadlo dobře. Až na to, že Kit je už týden palma zasažená bleskem, sithi přešli z tmavě červené na spáleně černou, Aric si spálil chlupy a kvůli statické elektřině se na něj lepí všechno oblečení z okruhu pěti metrů. No a Doc? Tomu už to neublíží...

Poučení? Žádné. Jednou to udělám znova, chlamu se ještě měsíc potom...

 Jednou to udělám znova, chlamu se ještě měsíc potom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Život s protiklady. Doslova.Where stories live. Discover now