Недооценени деца

778 83 15
                                    

Обещавам ,че тази глава ще е къса и до болка ясна! (Бележка от автора: почти месец по-късно нямам на идея какво се случва в тази глава и ХИЧ не е ясна ,пък камо ли и до болка)

Ок...Много ме бърка в емоциите ,когато харесвате глупа заради 2/3 души.. Разбирам ,че не всички са по високите ви стандарти ,но щом обичате или поне уважавате някоя група- ценете всички в нея. Всички се трудят ужасно много ,за да успеят. Не бъдете дребнави кой колко е известен. Или още по-добре! Харесвате само "красивите" членове на групата. Защото ,кпоп е конкурс за красота, пък я! Ние не слушаме вече музика с ушите ,а с очите. Жалко наистина.
Сега ще спомена още един разговор ,който водих преди време. Да наречем момичето ,с което говорих...Пенка.
Таа, питам я:
-Пенке ,харесваш ли *една група*
Кимна Пенчето доволна и измъдри:
-Да ,ама само maknae линията (най-младите)..................................................................................

GIRL DON'T EVEN LET ME GET STARTED!

Нужно ли е да споменавам ,че щях да я метна през прозореца ,а след това да се метна след нея ,защото ушите ми чуха...това. Не. Просто не.
Знам ,че повечето групи си имат лица-или както аз ги наричам "По-известен от всички в групата взети заедно squad" ,но това все още не е причина да игнорираме другите.
Ще спомена, колкото да схванете идеята (ако знаете другите членове на групите-честито не сте basic)
-Хани от EXID
-Хиорин от Sistar
-Зико от Block B
-Хичул от Super Junior (това не ми пречи да го обичам до смърт...Абе ,лоша съм.Харесвам всички от списака.)

Не са идолите виновни за решенията на компаниите си ,затова определени членове имат повече фенове. Не се бутат сами по предавания и тъй ,и тъй.
Но ми е ужасно тъжно ,когато има някой талантлив член в група ,който все седи в сянка..Някак. Ок ще махна формалностите за секунда: НЕ СА СИ РАЗМАЗВАЛИ ГЪЗОВЕТЕ ОТ РАБОТА В СМРАДЛИВИТЕ ЗАЛИ ,ЗА ДА МОЖЕ ТЪПИТЕ ПАТКИ ДА ГИ ПОДМИНАВАТ КАТО БЪРЗ ВЛАК ,КАПИШ?!
Та..докъде бяхме? А ,да-всички се трудят много. А ,ако не харесвате някого само заради външността му (и обратното)-препоръчвам да прочетете книгата "Как да не бъда повърхностна овца" ,която може да намерите на пазара след 32 януари :)
В заключение на днешното "есе"- обичайте всички. Давайте шансове и не се правете на ощипани шестокласничка (ако наистина сте такива...Еми шанс) и обичайте поравно доколкото можете. (Сега, разбирам какво е да се балансира в голям биас лист.)

Всичко дразнещо в кпопWhere stories live. Discover now