episodul 3: Ceva nou?

350 40 9
                                    

Când terminase cu tăiatul părului, a aplicat jumătate de tub de vopsea în capul meu. Tremuram toată. Nu ştiu sigur dacă era un tremurat nervos sau de frică pentru că am impresia că dacă voi sta prea mult prin preajma lui mă voi pierde cu firea complet.

Am continuat să ţin ochii închişi şi să plâng în surdină până ce mi-a prins părul într-un coc, la spate. Şi-a presat mâinile de umerii mei şi s-a aplecat spre mine, lăsând un sărut cald pe tâmpla mea şi făcându-mi tot corpul să fiarbă.

Am nevoie disperată de aer.

M-am ridicat brusc de pe scaun şi am avut impresia că cineva învârte camera cu 500/h. Era doar starea mea oribilă de ameţeală.

- Rossy, eşti bine? Mi-am văzut fratele psihopat cum se apropie de mine şi numai gândul că iarăşi mă va atinge m-a făcut să îmi revin automat.

- Mda, cât trebuie să stau cu chestia asta în cap? întreb, aşezându-mă pe pat şi evitând în mod intenţionat oglinda.

- Până mă întorc, spuse şi l-am văzut cum iese pe uşa camerei.

- Stai, unde mergi?am ţipat, dar fusese deja prea târziu. Nici dacă ar fi auzit nu mi-ar fi răspuns.

Am aşteptat un timp relativ scurt pe patul meu pufos, până ce Jase s-a întors în cameră, în mâini având 2 plase. Mi-am dat ochii peste cap.

- Aştepţi să te bag eu cu capul sub apă? Crede-mă e posibil să rămâi acolo, a spus şi inima mea a luat-o automat la goană. Mi-am dat seama după felul în care îmi ardeau obrajii că mai am un pic şi plâng din nou, dar am strâns din dinţi şi m-am ridicat de pe pat, scoţându-mi produsele pentru baie din dulap. N-am mai putut evita oglinda, însă tot ce am putut vedea a fost o fată care e la prăpastia dintre plâns și disperare. Aveam părul prins la spate și plin de vopsea. Simțeam că pierd ceva, dar nu știam ce.

Am ieşit din cameră şi am intrat in baia de pe hol. Era o baie normală, nimic special, dar faptul că era în casa acesta, în oraşul acesta, o făcea să pară înfiorătoare. O bătaie în uşă se auzi, urmată de vocea inconfundabilă a fratelui meu.

- Să nu te îmbraci, am ceva pentru tine, a răspuns el cu claritate în voce. Înghițisem în sec şi mă pusesem pe treabă. Duşul a fost extrem de scurt, din părul meu curseseră nuanțe de auriu, iar când am văzut culoarea lui am rămas şocată. Îmi venea iarăşi să plâng, însă m-am uscat bine, inclusiv părul, m-am înfăşurat într-un prosop şi am fugit în vârful piciorelor până în camera mea.

Jase stătea pe patul meu, umblându-mi, bineînţeles, în telefon. Mi-am dat ochii peste cap.

- Chiar atât de nepoliticos eşti? N-ai altceva mai bun de făcut decât să umbli în telefonul meu? am întrebat, iar el rânji, ridicându-se de pe pat.

Atunci am observat cutia cu lenjerie intimă şi mai multe haine, haine nu pe placul meu.

- O să te las să te schimbi, surioară, între timp eu dau nişte telefoane, a zis ieşind din cameră fără să mă privească.

Un oftat lung mi-a părăsit buzele. În încercarea de a mă relaxa mi-am trecut o mână prin părul meu tuns foarte scurt, ce acum era blond. Am înghiţit în sec şi m-am grăbit să îmbrac hainele alese de Jase. Am fost plăcut surprinsă să văd că, într-adevăr nu pocnesc pe mine, deşi să port doar un sutien şi o jachetă din piele, extrem de decoltată, nu mă atrăgea.

La final, am avut în cele din urmă curajul să mă uit în oglindă, iar fata din oglindă nu eram eu, era o fată al naibii de sexy, iar privirea-i părea de psihopată.

PsychovilleUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum