-9-

25 2 0
                                    

Krása tohoto města mě fakt nadchla. A myslím si, že i Blaka, podle toho, jak se teď tváří. "Blaku, kam myslíš, že příště poletíme?" zeptala jsem se ho. "Camy, to neví nikdo kromě učitelky a ředitele. Ale rád bych se podíval do Francie, Itálie, určitě do Ameriky atd." dořekl a začal mi vyjmenovávat místa, kam by chtěl. Já bych osobně chtěla asi nejvíc do Ameriky, potom do Itálie, Německa a Holandska. Já vím, hodně míst, co se mi líbí, ale třeba se to splní.

Musím říct, že chození po městě mě dost unavilo. Takže hned, jak jsme došli do mého milovaného hotelu, jsem si šla okamžitě lehnout a zkoukla jsem asi 3 díly mého oblíbeného seriálu. Potom jsme šli na večeři, Blake měl :

 Potom jsme šli na večeři, Blake měl :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A já měla :

Když jsme vše dojedli, šli jsme se ještě projít po městě, dokud nám nevyhládlo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsme vše dojedli, šli jsme se ještě projít po městě, dokud nám nevyhládlo. Blake navrhnul, aby jsme šli do kavárny na nějaký dortík a kafe nebo na horkou čokoládu. Já s tím návrhem souhlasila a šli jsme směrem ke kavárně, nakonec jsme skončili ve Starbucks, protože jsme nemohli najít nic lepšího.

"Tak co chceš Camy?" řekl. "Tak já si dám střední Ice coffee. Na tady máš peníze." podávala jsem mu peníze. "Nech si to, bude se ti to hodit na něco jinýho. Zvu tě. Jsem rád, že jsem ve dvojici s někým jako jsi ty." pověděl mi Blake a já ho, za to co řekl musela obejmout. "Tak děkuju moc." poděkovala jsem.

Pohled Blaka

Panebože, ona mě obejmula. Je to divný, ale já jsem se do ní jaksi zamiloval. Ona je prostě úžasná. Je vtipná, milá, hodná a další kladné věci. Sice mě nejspíš nechce, ale já se jen tak nevzdám. Budu za ní bojovat i kdyby já nevím co.

Šel jsem objednat pro ní to kafe a já si dal Ice tea, protože Ice tea je ve Starbucks nejlepší, co kde existuje. Zaplatil jsem a odnesl nápoje ke stolu, kam si Camy sedla. Pití jsme dopili a dali se na odchod.

Měl jsem sto chutí Camy chytnout za ruku, jenže nemůžu, abych si to u ní nepodělal.

Unavení jsme se došourali na pokoj a oba jsme se šli rychle vysprchovat, nejdřív šla Camy a pak já. Jakmile jsem se dosprchoval a řekl jsem si že si půjdu lehnout, ale když vyjdu u koupelny, koho nevidím spícího na gauči s notebookem. Camy musela usnout. Vypnul jsem jí její počítač a opatrně jsem ji odnesl do její postele. "Dobrou noc!" pošeptal jsem Camy do ucha a šel spát.

Mango Girl | PozastavenoWhere stories live. Discover now