BIRTHDAY GIRL.

7.8K 245 27
                                    


HARDIN SCOTT (HARRY STYLES)

<<Θα είναι στο σπίτι στης τέσσερις η ώρα>> λέω για δέκατη φορά εδώ και μια ώρα. Ο Landon(Liam Payne) κοιτάει προς εμένα και σηκώνει το φρύδι του μουρμουρίζοντας κάτι.

<<Λιγότερη κλάψα, περισσότερο τύλιγμα.>> του λέω. Υποτίθεται πως θα με βοηθούσε να τυλίξω τα δώρα που πήρα για τα γενέθλια της Tessa αλλά μέχρι τώρα απλώς τρώει όλα από το υπέροχα στολισμένο τραπέζι με φαγητό που κανόνισα για εκείνη και προσθέτει σχόλια που δεν χρειάζομαι για το πόσο αγχωμένος είμαι σήμερα.

Δεν είμαι αγχωμένος.

Αλήθεια, δεν είμαι.

Είμαι τόσο υπέροχα γαμημένα ήρεμος.

Απλώς θέλω αυτή η μέρα να πάει καλά και η Tessa να έχει ωραία γενέθλια. Χρησιμοποιώ τα γενέθλια για να της δείξω πως θα είναι η ζωή μαζί μου, όλα τα υπόλοιπα γενέθλια της, για όλης της την ζωή. Έχασα τα προηγούμενα δύο γενέθλια και αυτά δεν πρέπει να πάνε λάθος. Απλώς δεν πρέπει.

<<Είναι ακόμα μία η ώρα. Δεν θα είναι εδώ για αρκετή ώρα. Έχουμε αρκετό χρόνο. Τι της πήρες;>> ρωτάει ο London από την άλλη μεριά της κουζίνας. Και φυσικά είχε ένα γαμημένο κεκάκι στο χέρι του.

<<Το ταξίδι στο Vegas, σου είπα ήδη>>

O Landon νεύει και παίρνει μια ανάσα, κοιτάζοντας την λίστα για όλα τα σκατά που πρέπει να κάνω πριν η Tessa γυρίσει από το μάθημα της. Είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω, που ενώ έχει αποφοιτήσει το Κολέγιο αμέσως γράφτηκε για περισσότερα μαθήματα. Αυτήν την φορά είναι σε μια πανεπιστημιακή κοινότητα, λιγότερα ακριβώς και μέσα στο νόημα αλλά και πάλι. Ήθελα να πάρει ένα ρεπό από το σχολείο και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί μου. Έχουμε να επανορθώσουμε για αρκετό χρόνο.

<<Τι έχει μείνει να κάνουμε;>> ρωτάει ο Landon.

<<Η Carol και ο David( η μητέρα της Tessa και ο νέος της σύζυγος) προσγειώνονται στις δύο, θα πάω να τους πάρω από το αεροδρόμιο, μετά πρέπει να οδηγήσω πίσω και να βεβαιωθώ πως η Tess->>

<<Μπορώ να τους πάρω εγώ και να τους φέρω>>προσφέρθηκε η γυναίκα του Landon. Βοηθάει πολύ τελευταία αλλά κυρίως μου την δίνει στα νεύρα. Την συμπαθώ, κάπως. Περισσότερο για το πόσο χαρούμενο κάνει τον Landon αλλά η συμπεριφορά της μπορεί να γίνει πολύ, πολύ, ενοχλητική και αφού είμαι εμπειρογνώμονας στις συμπεριφορές η γνώμη μου μετράει.

AFTER - BIRTHDAY GIRL (HESSA)Where stories live. Discover now