Tjugo två

98 5 0
                                    

Fredag
"Felix chilla ni får träffa henne när jag vill att ni ska träffa henne"säger jag och han suckar.
"Så du har känslor för henne då?"säger Felix han är min bästa vän men jag tänker ändå inte säga att mina känslor. Om hon inte är redo så är inte jag det heller.
"Ja. Hon har inga för mig vad jag vet men ja skit samma"säger jag och Felix skrattar till.
"Den första tjejen på år soltak att nej till Molander och det ät tjejen jan springer efter"säger Felix och jag suckar. Vi båda hör hur någon kommer in i rummet. Både mina och Felix ögon läggs på personen som kommer in i rummet. Felix blick landar på Nilla som står i endast en tajt vit t-shit som är förlusten för hennes bröst är hårt tryckta mot tyget och hon blir snabbt röd i ansiktet. Dina steg är snabbt framme vid mig och du gömmer ditt ansikte mot min tröja medan jag lägger mina armar om dig och kysser din hårbotten.
"Man kan ju få lite förvarning"säger du och Felix flinar mot mig. Jag drar av mig tröjan och ger den till dig innan du släpper mig och går mot kylskåpet och har snabbt fram mjölken.
"Trodde fan att det var din mamma i köket"säger Nilla och kollar menande på mig innan hon har sitt glas mjölk och tar en klunk och sedan ställer det hos mig. Jag möter hennes ögon och kysser hennes läppar innan hon lämnar köket. Felix blick följer hennes röv.
"Kolla inte"säger jag och han flinar som att han inte bryr sig.
"Jag är seriös. Kolla inte" säger jag.
"Oj lite överbeskyddande"säger han och jag suckar.
"Sluta du får fan inte säga det till någon. Men ja Nilla"säger jag och han skrattar.
"Robin sluta"skrattar Nilla och jag ler stort. Hon har kommit väldigt nära min familj de säger att vi är tillsammans vilket jag också säger men hon tvekar.
"Kom hänger du med upp"säger jag och när vi kommer upp så har Robin Nilla över axeln och hon skriker och försöker hålla tröjan nere.
"Robin"säger jag och han släpper genast ner henne innan jag tar tag i hennes hand och vi går in på mitt rum.

"Oscar jag måste gå ska till Olivia"säger du stressat och jag nickar och följer dig med blicken.
"Okej jag kan komma och lämna dina saker ikväll. Så behöver du inte bära på det hjärtat"säger jag och hon nickar och tar på sig byxor innan hon springer mot bussen. Felix kollar menande på mig och jag suckar.
"Snälla sluta kolla på mig med den blicken"säger jag och han skrattar till.
"Killen du är kär"skrattar han.

Killarna hade kommit en halvtimme efter Nilla hade lämnat och Eriks blick landade direkt på Nillas bh. Hon tjatar alltid hur skönt det är att gå utan bh vilket jag fattar det verkar skönare att bara låte de vara. Plus jag gillar det bättre med henne utan bh.  Han flinar vilket de andra killarna också gör och sedan kastar han den till Gustav som läser 75c och jag himlar med ögonen. Men jag är stolt att Nilla är min. För hon är min oavsett vad hon säger..

Stockholm o.mWhere stories live. Discover now