Nio

121 5 0
                                    

Klaras perspektiv
Hannes står just nu och pratar med Nilla. Shit vad jag saknar tjejerna. Jag vet att det var dumt av mig att sno hannes. Men det bara hände.  Jag kunde inte hjälpa det han var bara så fin den kvällen i juni.
Ogge gäng går över skolgården och de går mot Hannes och Nilla. Min blick följer dem och jag ser ogges blick landa på Nilla. Men hon är fullt upptagen i att flörta med Hannes. Men av någon anledning precis när de går förbi varandra så möts deras blickar och Nilla ger honom en Nilla blick. Det betyder 'sluta kolla. Behåll hemligheten'. Nilla gav mig den alltid jämnt när vi var kompisar... Vänta är det något mellan dem?

"Hej älskling"säger Hannes och lägger armen om mig innan han kollar tillbaka till Nilla som kollar argt på mig.
"Hej Nilla"säger jag och hon svarar inte utan bara kollar tillbaka till Hannes.
"Jag behöver ett svar"säger hon och du kollar ner på mig och ler.
"Får klara komma?"frågar du och kollar upp på Nilla som tvekar. Men du går närmre henne och ler ditt charmiga leende.
"Asss" hon fick inte fram något. Jag vet hur påverkad hon blir av Hannes. Men han är min kille.
"Snälla Nilla"säger du och hon suckar medan du lägger hennes lugg bakom hennes öra. Jag känner avundsjukan stiga men jag vet han gör det för att hjälpa mig med tjejerna.
"Vi har redan bokat platser men om det är någon som hoppar av så kan hon komma"säger hon irriterat. Hannes ler och kramar om henne innan han går där i från.
"Se du är inte så arg så att du stänger mig ute"säger jag glatt och ditt ansikte går från glatt till argt.
"Skulle inte tro att du skulle få komma klara. Du är den sista personen jag någon sin skulle velat ta med. Jag skulle till och med  hellre ta med Oscar"säger hon argt och jag ser ledsamt på henne.
"Oscar?"
"Ogge han heter Oscar egentligen. Varför säger jag detta till dig. Du tog killen jag har varit kär i år i från mig när jag var så nära på att få honom. Du förstörde mitt liv"säger du argt och vänder på klacken och går snabbt där ifrån och jag suckar.
"Jag saknar dig Nilla"säger jag och hon stannar upp.
"Vad synd för de kommer du få göra så länge du är tillsammans med Hannes"säger hon och skyndar sig där inifrån. Jag är den hemskaste människan i världen!

Glöm inte kommentera ♡  

Stockholm o.mHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin