Sextton

106 4 0
                                    

"Hej"säger din röst och jag kollar upp och möter de blå gråa ögonen. Olivia ler förtjust och ställer sig upp för att krama dig men du stoppar henne. Hon sätter sig ner och ler mot dig. Dina kompisar står längre bort och flinar. Jag känner direkt att det är något fel. Du säger inte hej på ditt "snälla vanliga" jag.
"Har du något på hjärtat"säger jag och du kollar lite irriterat på mig. Hedvig kollar förvånande på mig och jag bara himlar med ögonen och suckar.
"Jo Olivia förlåt för att jag var så taskig mot dig du är vacker och jag var dum som inte tog vara på dig när jag väl hade dig"säger du och Olivia ler och skyndar sig snabbt iväg till Hedvig. Jag följer henne med blicken men den landar snabbt på dina killkompisar som står och flinar mer än vanligt. Jag kollar menande på dig. Du gör inget du bara kollar på mig som om jag vet ingen.
"Varför sa du så?"säger jag och slår till dig lätt.
"Vadå svart sjuk eller? Det finns inga känslor mellan oss så jag kan lika göra finns känslor mellan mig och Olivia"säger du och jag kollar argt på dig.
"Nej det" jag avbryts.
"Tja Nilla"jag vänder mig direkt när jag hör Hannes röst mot honom. Jag ler direkt mot honom och jag hör Oscar sucka.
"Hade du lust att hänga i efter middag?"säger du och jag ler flörtigt mot dig.
"Jo det är klart! Ehh är det bars du och jag?" Frågar jag  jag. Oscar ser frågande på mig och Hannes nickar lagg och går mot mig.
Hannes kollar upp mot Oscar och Hannes börjar prata med honom. Oscars blick lämnar inte mig. Men min blick lämnar inte Hannes.
"Varför är han så jävla fin"svär jag tyst för mig själv men du uppfattar det och kollar argt på log.
"Försök inte ens"säger du argt innan du lämnar mig och Hannes.

Glöm inte kommentera o vota ♡

Stockholm o.mWhere stories live. Discover now