Två

275 7 0
                                    

Hannes och Klara stod och kysstes och jag himlade med ögonen och kollade på Hedvig som börjar asgarva och då stannar dem upp och klara kollar mot oss.
"Din min"säger Olivia och skrattar enu högre och då stämmer jag in och jag ser hur klara genast blir ledsen.
"Tjejer det är väll dax för en film kväll i helgen"säger Hedvig och jag nickar ivrigt.
"ja precis som gammal goda tiden"stämmer jag in och ler mot dem båda.
"Tjej kväll blir det"säger Olivia glatt och så skrattar vi och jag kramar om dem båda två.

"Jo tjejer hur ska vi göra med födelsedags festen?"frågar jag och sätter mig ner på bänken precis bredvid Hannes och klaras bänk. De sitter men några andra killar.
"Jo vi har den väll i ditt garage Hedvig?"frågar Olivia och hon nickar.

"Sa någon fest"säger en av killarna från de borde Hannes sitter på och vi vänder huvudet mot oss.
"Ja vi har alltid haft födelsedags fest tillsammans sedan vi var små. Först fyller jag år sedan Nilla och sist Hedvig"säger Olivia och ler flörtigt mot dem. De ler mot oss.

"Coolt är man bjuden?"frågar en av dem och jag ler flörtigt mot killen.
"Jo det är väll klart. Alla är bjuda"säger jag och betoningen på alla och jag ser hur klara blir lättad.

"Men du Hannes du är skyldig min en dans"säger jag och ler mot dig och du skrattar. Du och jag har haft sedan jag föll för dig en dans där vi ska dansa tillsammans på festen. Du reser dig upp och drar upp mig på fötter och sedan lägger du armarna om mig och jag skrattar till. Men vi båda stannar upp när våra ögon möts och jag ler mot dig.
"Så då är det dax att hitta födelsedags haffet"flinar Max och min blick landar på honom och jag flinar.
"Vet redan vilken som är mitt"och Hedvig skrattar till. Förra födelsedagen var det hennes som var mitt haff.
"Jävlar vilken kväll det var förra festen"säger du och jag mot dig och fnissar. Det var när jag låg med dig för andra gången första var inte så bra just för vi vad unga och tänkte vi förlorar oskulden med varandra. Sedna blev jag kär i han och den kvällen trodde jag verkligen att det skulle bli vi två...
"Ja speciellt ni två då"säger Olivia och pekar på mig och Hannes jag rodnar lätt och Hannes ler stolt, klara suckar till och Hannes kollar snabbt ner på henne och ger henne ett lätt leende.

"Nilla det där är Oscar M"säger Hedvig och pekar bort mor ett gäng killar som kommer gående mot skolan. Min blick fastnar på den brun håriga killen som var väldigt attraktiv. Min blick skannar han och hans kompisar när de går för bi skolgården.

Stockholm o.mWhere stories live. Discover now