Öylesine.

1.2K 136 14
                                    

Merhabeyn tv'de kanal değiştirdikten sonra ekranın altında görünen bilgi görüntülerinin hemen kaybolması için kumandada exit tuşuna basan arkadaşlarım. Nasılsınızdır diye düşünüyordum, bazılarınız küskün, bazılarınız sinirli, kimisi yorgun, bazılarınız kaybetmiş, bi' kaçınız tutanamamış, bazılarınız yumuşatıcı ile yeni yıkanmış tertemiz çarşaf ve yorgana gömülüp yine aynı temiz pijamalardan giyinmiş vaziyette uykuya dalmaya hazırlanıyordur diye düşündüm.

Belki de bu düşüncelerimin hiç biri size uymuyordur. Sadece su içip, zaman öldürmek için internette dolaşıyorunuzdur. O zaman g*öt gibi kalırım işte. Yoo, yine düşündüm de kalmam ya. 

Aklımda fikir olmadan yazmaya başlayınca böyle tıkanıyorum. Şu an tv'de Gardırop Savaşları diye bir program izliyorum ve henüz hiç silahlı bir gardırop görmedim. Türk yapımcılar bu işin hakkını veremiyor. Kocaman yazmışlar "Yarışmaya kim veda edecek? Aygün mü Monteyn mi?"

Böyle bir yarışmaya nasıl veda ederim bilemiyorum.  Ülkemize "GARDOLAP" diye bir şeyin olmadığını öğrettiği için teşekkür ederek veda edebilirim.

Az önce program bitti. Aygün yarışmaya "güle güle" diyerek veda etti. Şu an "Adını Sen Koy" adlı günlük diziyi izleyemeye başladık. Bu günlük dizi işi baya zor iş. Ben günlük vlog çekeyim dedim, 2. günün 4. saatinde kameraya bön bön bakıp; "Anlatcak bişi kalmadıkı a*mk." dedim. Adamlar her gün anlatacak bir şey bulup onu kurguya falan veriyolar. Dediğim gibi zor iş. Zor iş ama zor olması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Bak Sherlock'a senelik 3-4 bölüm çıkıyor ama  günlük dizinin veremediği etkiyi bırakıyor. Bunları daha sonra değiniceğim. Şu an reklamlar başladı, yeni bir tv kanalına geçmeden yazıyı burada noktalayıp Shameless'ın sezon finalini izlemeye gideyim. 

Monteyn

Reklarlardayken sundu.

Çıplak videolarım için Youtube/müşfik şeyler

Çıplak fotoğraflarım için İnstagram/gozluklubeyefendi

np- Kaan Boşnak - Cenaze Evi


İyi Denemeydi Dostum.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin