0.4

9.4K 719 222
                                    

ICHyung:Tamam,sana "Görüşmeyiz." dediğim için beni affet.

Bu kullanıcıya mesaj gönderemezsiniz.

ICHyung:Aslında özür dilemesi gereken kişi sensin ve şimdi de beni engelliyor musun?

Bu kullanıcıya mesaj gönderemezsiniz.

ICHyung:Peki!Umarım bir daha görüşmeyiz Jungkook!

****

Jungkook,otobüsten indiğinde tişörtünün kırışıklarını giderdi ve kol saatine baktı.Saat neredeyse 2 olmak üzereydi ve yürümesi gereken uzun bir yol vardı.Kendi kendine söylendi ve adımlarını hızlandırdı.

"Şu kızları anlamıyorum.."

"Cidden!"

"Ben otobüs durağı yakınlarında bir buluşma yeri seçerdim."

Bir süre sonra tekrar saatini kontrol etti ve saatin 2'yi geçmiş olduğunu gördü.Adımlarını ne kadar hızlandırsa da bu etkili olmuyordu.Koşmaya başladı.Bir yandan da az sonra buluşacağı kız arkadaşına lanetler okuyordu.

Arkası dönük bir çocuğa çarpıp yere düşmesine neden olduğunda durmak zorunda kaldı.Çocuk,yere oturmuş ve elleriyle gözlerini kapamıştı.Jungkook,çocuğun yüzüne doğru eğildi ve dudağını büzmüş olduğunu gördü.Bir an ağlayacağını düşündü ama bu yaşta birinin herkesin içinde ağlaması oldukça tuhaf olurdu.Çocuk başını eğdi ve birkaç kez hıçkırdı.Jungkook ise vicdan azabı çekmeye başlamıştı.Onu böyle bırakıp yürümeye devam edemezdi herhalde.Çocuğun yüzüne düşen perçemlerini kaldırdı.

"Özür dilerim.Sen,iyi misin?"

Çocuk ellerini gözlerinden çekti ve bakışlarını Jungkook'a yöneltti.Onu gördüğünde önce biraz afallasa da sonra bozuntuya vermeden ayağa kalktı ve sandığından daha yüksek bir sesle konuşmaya başladı.

"Hayır!Hayır,iyi değilim.Ne yapacaksın?Bak dizim kanıyor!"

Jungkook,çocuğun çıkışmasıyla geriledi ve ne kadar onu,herkesin içinde kendisine bağırdığı için azarlamak istese de bunu yapamadı.Suçlu hissederek çocuğa yaklaştı.

"Yapabileceğim herhangi bir şey var mı?Ee,istersen seni hastaneye götürebilirim."

"Bana dondurma alır mısın?"

Ice Cream,Hyung || VKook textingWhere stories live. Discover now