Capitolul 32:Sange de copil

1.4K 144 45
                                    

Dansatoarele se retrag incet,cu miscari languroase,urmate de tobosari.Lucifer face un semn si de nicaieri incepe sa se auda o muzica maiestuoasa,cu totul diferita de muzica lor obisnuita.Ritmuri stravechi,sunete de flaut si parca voci soptite de femei.

Un alai de femei si barbati vin purtand pe umeri cupe aurite,lazi incrustate in pietre pretioase si instrumente muzicale.Dintre ei se desprinde o femeie imbracata in negru,cu plete castanii si lungi,impletite cu panglici aurite.Ea paseste incet si se opreste la baza postamentului,cu ochii tinta spre mine.

Lucifer o indeamna sa se apropie si ea urca treptele cu bucurie si in acelasi timp cu supunere.In mana dreapta poarta o cutiuta de aur cu modele rosii,care are inscrisa in partea din fata un cuvant in limba damnatilor.

-Stapane...Lasa-ma sa-ti fac acest dar! A fost mesterit in adancul Infernului,otelit sub para de foc si sculptat de supusii tai cu maini de artist.

-Sa vad...zice el bine dispus.

Imi intorc capul spre dreapta,destul ca sa surprind scena.Femeia ingenunchiaza in fata tronului si deschide cutia.O lumina tasneste din ea si coloreaza fata Printului in albastru.Se aud murmure admirative.

-Printe...E pretioasa!

Lilith zambeste subtire si isi intinde gatul mai mult spre el.

Piatra albastra este de dimensiuni destul de mari si are sute de fatete.

Printul ia cutia si zambeste multumit,privind spre sclava lui,care sta cu capul plecat.

-Apropie-te...

Ea se ridica timid,cu genunchii partial descoperiti si mainile pe langa corp.Miscarile ei feline atrag atentia capeteniilor.Senzualitatea ei il face pe Lucifer sa ridice dintr-o spranceana.

-Nasamma...Darul tau imi este pe plac.Dar ca sa fiu pe deplin multumit am nevoie de ceva mai mult.

Ea ridica ochii cafenii spre el si vad cum incepe sa ii tremure barbia.In contrast cu ea,Printul zambeste de parca tocmai ar spune ceva foarte amuzant.Semyaze chicoteste si Azazel la fel.Femeia insa tremura.

-Stapane...Te implor!

Lucifer se ridica dintr-o data in picioare,stand fata in fata cu supusa lui.

Capeteniile isi intorc gaturile de parca sunt trase pe sfoara,armata lui Belial agita sabiile si gloata asteapta cu interes sa vada ce are Printul de gand.

El isi intoarce partial figura si ma priveste asemeni unui sarpe.Un fior mi se strecoara pe ceafa,care nu imi prevesteste nimic bun.La fel ca de fiecare data,se asigura ca nu voi pierde nimic din jocurile lui murdare.

Mainile lui apuca chipul femeii cu tandrete,de parca tocmai se pregateste sa o sarute.Ea insa are ochii mariti de spaima si sta nemiscata.

-Acum...Saruta-ti Printul!

Ordinul nu lasa loc de nesupunere.Se aud din nou chicoteli si rasete.

Ea asteapta sa se convinga ca el nu incearca vreun truc,dar vazand ca incepe sa se incrunte,se apropie cu buzele ei rosii de el.Gura lui se lipeste de a ei si totul pare un sarut ca oricare altul,insa mainile femeii incep sa se impotriveasca.El o tine de cap si ea nu mai poate sa se miste iar gura ii este capturata parca cu totul si nu se mai poate desprinde.Incepe sa se zbata.

El insa o tine ferm si se uita in ochii ei,ceea ce o hipnotizeaza.Fata ei capata o paloare pamantie,trasaturile i se subtiaza si se preschimba treptat in altceva.Dintr-o data,chipul ei tanar si frumos imbatraneste iar asta ii provoaca dureri infernale.O aud cum geme si apoi ramane teapana.

ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER : Cântecul Layrei (II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum