Рожден ден

365 43 0
                                    

Влязоха в стаята и беше тъмно,докато някой не светна лампата и.....

Шуга и Миу извикаха "Честит рожден ден"  весело и усмихнато, с много подаръци и балони. Ари се стресна и напълно беше забравила, че с Тае седяха до много късно навън и не видяла колко часа е станало.  Тогава Тае извади една кутийка от джоба си и го даде на Ари.  Тя отвори кутийката и беше един сребърен пръстен, на който пишеше датата, на която се запознаха и имената им. Тя се разплака от радост, прегърна го много силно и го целуна. Шуга и Миу започнаха да викат и да свиркат на хубавата сцена и те прегърнати се обърнаха към тях и се усмихнаха.

Ари отиде при тях и ги прегърна в знак на благодарност. Понеже нямаше какво да правят решиха да отворят подаръците и да ги разгледат. Тя отвори 1вия подарък, а той беше от Шуга. Като го отвори видя нещо бяло с сини очички. Чу се звук и тя отвори още повече кутията..тогава едно малко бяло животинче изкочи от кутията в краката на рожденничката. Беше  котенце. Малко, сладко и пухкаво котенце. Толкова му се радваше, че не го пусна. После взе подаръка на Миу.  Тя го отвори и тям имаше една много великолепна морско синя рокля.  Беше любимия и цвят. Тя стана и ги прегърна пак двамата. Някой бяха от родителите и.  Муи се обади на родителите и и им каза, че тази вечер ще остане при нея и те донесоха подаръците си в болницата.

Отвори още няколко подаръка и се стигна до последния. Беше анонимен, притесни се от кой може да е, но все пак го отвори. Беше малка кутия, красива и червена, с розово златиста панделка. Отвори я и вътре имаше едно красиво колие, със сини и бели кристали. Имаше бележка.
 
"Като прочетеш това би трябвало да се досетиш кой съм. Честит рожден ден мила моя Ари.  Пожелавам ти цялото щастие, много здраве и късмет. Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Няма да ти пожелавам друго, защото ти си имаш всичко. Имаш истински приятели и красив живот. Спомням си като малки, как се гонехме зад двора на къщата ми.  Ти ми идваше на гости и аз на теб.  Бяхме неразделни. Но бях принуден да замина. Съжалявам много. Не исках да те загубя, но сега се събрахме след всички години. Обичам те Ари! Честит рожден ден прекрасницо!!! "

Щом Ари го прочете се разплака. Тя се досети веднага кой и отиде до Тае и му каза.
-И аз те обичам любов моя! - каза и го целуна. Той се зарадва, че се досети кой е и се надява да и харесва колието.

Вече беше през нощта и те не спираха да си пускат музика и да се забавляват. Естествено си направиха и снимки. От всички рожденни дни, този беше най-хубавия на Ари. Толкова много се забавляваше и нямаше да го забрави. Беше сутрин, а те стояха цяла нощ будни.

По едно време сестрата влезе с добри новини.

-Изписваме ви днес следобед.

-Наистина ли? Благодаря ви.

Поклони се и излезе от стаята. Тогава всички започнаха да обикалят от радост.

~След няколко часа~

Събраха багажа на Миу и излязоха от болницата. След като вече бяха пред болницата видяха познат мъж.....

Не е много интересно и се извинявам се, че не пиша често.  Ще се реванширам.  ❤️❤️

Детска Любов ^^Where stories live. Discover now