Пред къщата на Тае

701 58 3
                                    

След минути полупи SMS от Шуга и Ари ....

От Шуга:
-Брат,Ари идва към вас... Направих една много голяма глупост и като свърши разговора ми звънни

Той се учуди и прочете SMSа на Ари

-Идвам към вас...моля те излез да поговорим.

Тае видя SMSа,оправи си косата и излезе. След 2 минути Ари беше пред къщата на Тае. Тя отиде към него,наведе си главата и се извини на Тае.

-Защо се извиняваш? - попита Тае.

-Шуга ми разказа всичко.

Тае замръзна и се усети,че сигурно и е казал за това,когато са били малки.
Тя повдигна главата си и каза на Тае.

-Каза ми,че имаш малък проблем с нервите. Като си бил малък,едни деца са те тормозили и ти много си се ядосал и си ги прибил всичките и от тогава много бързо се ядосваш... И че пиеш хапчета за нервите.(не знам как го измислих 😂😂😂)

Щом Тае чу това не можа да повярва какви глупости Шуга каза на Ари. Но Тае потвърди казаното и сведе глава. Тогава той усети някакво странно чувство в стомаха си. Изправиха се двамата и седнаха на една пейка. Говориха си много,но стана прекалено късно. Тае изпрати Ари до у тях. Тя се обърна към него и го прегърна,каза му лека нощ и се прибра. Щом Ари влезе в къщата си,Тае беше се стаписал и сърцето му щеше да изхвръкне. Беше червен като домат. Отново онова чувство се появи в стомаха му и не можа да разбере какво му става. Прибра се той и веднага звънна на Шуга.

-Какви неща си изръсил бе? - каза ядосано Тае и му се развика по телефона.

-Успокой се ушите ми трябват... Беше прекалено ядосан и Ари се учуди какво ти стана.. Дойде при мен и ме попита,а аз не знаех какво да и кажа. И понеже беше ядосан се сетих за това. Извинявай много,но не знаех какво да и кажа.

Тае се поуспокой и отговори.

-Добре,но трябва да измислим нещо,защото не искам да си мисли такива неща за мен.

-Между другото аз си мисля,че и тя те харесва. - каза Шуга и се усмихна.

-Т-това не е вярно. - каза Тае заекващо. - Ще затварям.Чао. - И затвори телефона. Не можа да повярва на думите на Шуга и седеше на леглото си. След 10-15 минути мислене най-накрая си призна,че има чувства към Ари.
Стана много късно и си легна.

Детска Любов ^^Where stories live. Discover now