luku 9

167 15 5
                                    

Ja taas sitä istuttiin jälki-istunnossa tosin en tälläkertaa Ericin vaan äikän maikan. Hullu mikä hullu sanon minä Enkö kadu sanojani. Viimein opettaja lopettaa paasaamisen ja kysyy minulta ymmärsinkö. Nyökkään ja nousen salamana ylös ja ryntään Reppu olallani roikkuen ulos luokasta

Astelen koulun ulko-ovista ulos katse kiertäen parkki paikan autoissa etsien sitä tiettyä autoa. Aleksanterin autoa, joka oli hieno bmw i8 jota voisin tuijottaa Kuola valuen suu mielestä vaikka viikon.

 Aleksanterin autoa, joka oli hieno bmw i8 jota voisin tuijottaa Kuola valuen suu mielestä vaikka viikon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Aleksanterin auto, bmw i8)

Pian silmään pistää musta auto johon nojaa tuttu mies. Alan kävelemään tätä kohti kun minuun tarraa tuttu Koura jonka voisin vaikka leikata irti ilman itsetunnon kolausta. Eric. Katson tämän virnuilevia kasvoja jotka tutkivat omiani.
"Hei muru" lipertää Eric. Wow eiköhän yhtään omaperäisenpää keksinyt. "Hei Eric" vastaan tälle inhoa äänessäni niin paljon etten enää usko sitä omakseni... Tai hei, uskomaan mie sillä kysehän on ericistä ei siis mikään ihme. "hei mulkku!" Huutaa Aleksanteri, ei siis minulle vaan Ericistä joka ottaa minusta vaan kovemmin kiinni. Wow hän tunnisti nimensä mulkku.

"Kukas sinä olet" kysyy eric asiallisesti kun muut oppilaat jotka olivat myös jälki-istunnoss ryntäävät ulos kuin häkistä päästetyt kyyhkyt paitsi näitten sielu ei ole puhdas kuin kyyhkyllä vaan kuin harakan, varkaan, pirun.
"Anteeksi mutta voisitteko päästää irti ymmärsin jo matikan kaavion" selitän kun iso porukka kävelee ohitsemme. Eric millaiseen minua muistattaen kumpi täällä on pomo. Millaisen tätä takaisen yhtä tuimasti jolloin saan vain "niskuroinnista" puristuksen käsivarteen mihin sattuu nyt aivan helvetisti näin lievästi sanottuna. Hymyilen vain tälle ja riuhtaisen käteni tämän kovasta otteesta ja katson kättäni johon oli tullut punaiset jäljet kiva. Käännyn Aleksanterin päin joka oli koko tuon ajan aivan hiljaa mutta nyt tämä aukaisee suunsa vihdoin ja viimein "olen Aleksanteri ja olen josephinan poikaystävä" Aleksanteri kerjää turpaan ihan selvästi sillä Eic tärisee vihasta ja ottaa minusta kiinni. Se siitä vapaudesta. Kaikki tapahtuu nopeasti enkö ehdi edes tajuta mitä tapahtuu. Tunnen kuinka Ericin huulet ahmivat omiani "Ai" vinkaisen kun Eric puraisee huultani jolloin tämä saa tilaisuuden työntää niin seksikkään mutta taas niin saastaisen kielensä suuhuni. Tämä mies oli hullu. Kuulen Aleksanterin juoksu askelia. Ei hän ei tule kohti meitä, vaan hän loittinee meistä. Vitun ihanaa nyt tämä mulkku voi vaikka viedä minut takaisin Suomeen tai missä ikinä olikaan silloin kun minun ihana ja rakas poika ystäväni, anteeksi exäni. Niin kuiteski: vaihtoi minut rauhaan tai huumeisiin vai miten se nyt menikään. Tykkään Ericin pois kimpustani taisiis ainakin sain huulemme erotettua mutta muuten tämä on kuin liimalla kiinni minussa.
Nostan katseeni tuon iilimadon kasvoihin joita halusin ennen niin katsoa mutta nykyään voisin vain antaa kaikkeni jotta pääsisin kauas muitten kasvojen omistajasta.

"Tästä illasta tulee erittäin mukava Glary " tokaisee Eric samalla riuhtaisen minua autoaansa päin

NYT LUETTE TÄN⬇

😙Juuh nyt sain vihdoin tehtyä tän vaik vain 515 sanaa tuli mut..Mut tuli kummiskin. Tällä viikolla varmaan tulee uus osa mut ei enää tänä iltana luultavasti koska mul o Humen matikan koe enkä oo harjoitellut siihen ja sit perjantaina o enkun suullinen koe ja mul on treenit torstaina et ei kauheesti oo aikaa mut yritän viikonlopuksi vösätä jonkun pitkän luvun korvaamaan tän tauon😫

Mut joo kommatkaa et mitä piditte ja sillee😓

I find you babe. (Just toy book 2)Where stories live. Discover now