luku 6 "eikai vain?!"

223 18 4
                                    

"Ei kai vaan ME tehty SITÄ!!!" Huudan nukkuvalle Aleksanterille joka makaa minuun kietoutuneena lusikka asennossa. Huutooni tämä reagoi vain kiristämällä otettaan minusta kunnes tämän tajunataan iskee sanani ja tämä tajuaa mitö juuri sanoin. Maailman hidasälyisin mies.... mutisen mielessäni.
Tämä singahtaa pystyyn ja katsoo minua "että mitä?!" Tämä kysyy aivan kuin ei olisi kuullut minun sanoneeni tarpreksi selvösti äskeosen lauseen sisältöä jota en aio toistaa. En ikinä.

Istun luento salin edessä odottamassa ryhmäni kanssa että luennon pitäjä tulisi j aukaisisi ovet saliin ja aloittaisi sinisen urputuksensa, jota kukaan ei "malta" odottaa. pian kuulen  askelka käytävän toisesta päästä. En kännä päätäni sillä se olisi turhaa koska kyllä nyt tyhmäkin tajuaa että opettaja sieltä tulisi. Ai miksikö? No herra/rouva on hyvä j vilkaisee kelloa ja paikka missä olemme. Ei emme ole hylätyllä kujalla siellä kaupungin ei-niin-suositussa kaupungin osassa. Pian opettaja on sen verran lähellä että vivaudun vilkaisemaan tämän kasvoja. Nostn päätäni niin että näen opettajan. Leukani on tippunut lattiaan kun huomaan kuhukseni kuk ovea aukaisee virallisessa puvussa hiukset laitettuna hyvin. Eric. Ei jumalauta nyt kun elämä on ihanaa siis oikeesti. Nousen ryhmän mukana penkeiltä ja kävelen luokkaan. Vielä ennen luokkaan astumistani vilkaisee virnuilevaa Ericiä joka katsoo minua 2k16 omahyväisimmällä ilmeellä. Millaisen vain tätä johon Tämä vain heristää sormeaan.
Kun kaikki ovat asettuneet paikoilleen Eric aloittaa esittäytymisensä ja katsoo koko ajan minua silmiin jso ei pientä katseen kierto koko luokassa oteta huomioon. "Hei kaikki! Olen Eric Clampton ja tulen Suomesta olen opettanut ennenkin eri maissa Biologiaa ja Maantietoa ja pari kertaa terveystietoa. Tänään käymme läpi käsitettä "pettäminen..." Eric lopettaa hetkeksi j vaihtaa kanssani katseen jolla kertoo etten pääse helpolla Tässä jaksossa ja lehmät lentää ja elämä on ihanaa... "Neiti Josephina Tulisitko ja kertoisi oman käsitteen pettämisestä".
1. Vihaan ericiä
2. Tämä hetki oli elämäni kolmanneksi pahin hetki
3. Vihaan sitä kun kaikki kääntyvät katsomaan minua

Kaikki kääntyvät katsomaan minua ja muutun ihan punaiseksi. Mietin hetken että menenkö vai Enkö mutta loppujen lopuksi hulluus ottaa vallan ja mutisen vain kuuluvasti toki ja menen ericin viereen selittämään pitkän liudun omaa näkemystäni. Seisomme ericin kanssa opettajan pöydän takana joten kukaan ei huomaa ericin kättä joka on "eksynyt"  perseelleni, mikä tekee puhumisesta vaikeampaa. Viimein Olin saanut vastattua kaikkiin ericin esittämiin kysymyksiin j Sun mennä omalle paikalleni. Kun pääsin paikalleni sain viimein rentoutua aillö istuin luokan takarivissä.
Loppu tuntia en kuunnellut sitten sanan "Seuraavaksi" jälkeen vaan vaibuin omiin ajatuksiin jonka herätti Eric ja Ericin kädet naamani edes jotka iskeytyivät toisiinsa aiheuttaen ääntä. "Neiti Josephina voisi kuunnella tunnilla. Ja jäät välitunniksi luokkaan "keskusteleema" hieman keskittymisestä.
Voi vittujen vittu sanon minä.

Juu julnasen tän uudestaan ku viimeksi ei tullut koko lukuu:)

// Juu tämmönen paskapötkyäpätkä tuli ny julkstuu:) ja ny ei varmaan tuj pariin päivään koska koulu ja kokeet ja sain uuen puhelimen ja täs o paljon isompi näyttö ku siin mun aikasemmas enkä Oo vielä tottunut tähän kunnolla ni tää kirjoitus o tämmöstä "ei helvetti ny oikeesti!" 😂
Votettakaa ja kommatkaa risut ja ruusut
Words 478//

I find you babe. (Just toy book 2)Where stories live. Discover now