luku 4 "OMG"

197 16 3
                                    

Aukaisen oven ja hyppään Aleksanterin syliin. Tiedän olemme vain kavereot mutta käyttäydymme kun pariskunta. Olen ehkä hieman ihastunut Aleksanteriinmutta vain hieman ja en usko että Aleksanteri pitää minusta vaikka välillä vihjailee jtn sellasita mutta uskon sen olevan vain perus kaberi flirttailua. Laskeudun alas Alekstanerin sykistö kun täm alkaa vaikeroimaan ja valittaman ettö painan iha helvetisti. Laskeudun alas nauraen hieman sillä Aleksanteri käy salilla ja ln muuten hyvössä kunnossa mutta ei jaksa enää kannatella minua 3 minuutin jälkeen. 3 Minuutin!. "Ei jumalauta nyt tötä mun onnea" huudahdan ja otan Aleksanterin käsikymkkään ja lan raahaamaan tätä ulso asunnosta kojti tämän autoa. "Mitä nyt?" Aleksanteri kysyy. "No helvetti se koulu!" Huidhdan epä toivoisesti ja vaihdan vaihetta isomalle ja lan juoksemaan samala kun kagson puhelimestani paljon kello olisi. Viisiminuuttia että ensimmäinen tunti alkaisi. Ryntäämme auton sisälle ja kumpikaan ei sano mitään sillä Aleksanteri ajaa kunnon ylinopeutta etten myöhästyisi koulusta mihin oli hankala päästä.
Saavumme koulun pohalle ja olen jo nousemassa ylös autosta kun tunne jonkun kösen kietouyuvan ranteeni ympärille ja vetöen takaisin autoon. Pian tunnen Aleksamterin huulet omillni aj samaan aikaan koulun ankeat kellot soivat ja ilmoittavat kellon olevan sen verran että oppilaitten pitöisi olla kohta tunnilla.

|| tämmönen mini luku koska oon oksennus taudis ja kuumees ja elämä muutenki on menos hurjaa vauhtia alamäkeen. Mutta saatiin kummiski jonkunlainen lulu tehtyä:)|| kommatkaa ja votettakaa!♥★

I find you babe. (Just toy book 2)Where stories live. Discover now