luku 3 "EI HELVETTI"

212 15 3
                                    

Herään aamulla ja ihmetellen hetken kaaosta talossani mutta pian kaikki muistot palaavat mieleeni ja huokaisen turhautuneesti. Laahaudun persemaassa vessaan puhistamaan naamaani jääneet meikkini. sen jälkeen harkitsen syvösti soittavani Alekstanterille hakemaan minut vessasta sillä en jaksaisi juuri nyt raahautua vessasta keittiöön. 5 minuutin makoilun jälkeen todellisuus iskee tajuntaani "EI HELVETTI!" huudan äänren pieneassä asunnossani jonka seinien läpi kuulee kun naapurit viettävät AH-Ihanaa iltaansa jolloin en kyllö itse nuku ollenkaan. Kompuroin äkkiö ylös vessan lattialta ja ryntään takaisin omaan huoneeseeni. Aukaisen vaatkaappininobet niin etyä niissä olleet peilit oikein helisevät ja mappaan sieltä mustan paidan missä lukee valkoisella "Only love to me is me" ja viininpunaiset farkut ja valkoiset sukat. Menen peilin eteen ja laitan hiukset nopealle ponkkarlle ja sitteb siirryn meikkeihini laitan ohuen kerroksen puuteria viinin öunais huulipunaa ja viininpunaista luomi väriä ja mustaa ripsivöriä, piirrän vielä lopuksi kulmat ja ryntään keittiöön hakemaan omenan jonka viruutan vedellö ennen kuin ryntään eteiseen. Olen jo saanut lengöt jalkaan kun huomaan ettei minulla ole laukkua "VOI HELVETTI" huudan ja otan knegöt pois jalasta j ryntään huoneeseeni ja otan laukkuni johon laitan äkkiö penaalin, laturin, meikkipussin, lompakon, ja pari vihkoa. Sitten ryntään uudestaan eteiseen ja sujautan conssini jalkaan kun jo kuulen obi kelloni soivan. Katson ovi silmöstä kuka sielä on vaikken normaalisti niin teekkään mutta nyt kun Eric on saapunut mangattanille niin olen ollut normaalia varovaisempi jota ystäväni Aleksanteri on kysellyt mistö se johtuu mitta olen aina snaonut ettö olen hieman stressaantunu. En minö valhtele kerton vaan 1/4 totuudesta! tunnistan ovi silmästö Aleksanterin ja kehoni remtoutuu sillä sekunnilla.

|| juup tämönen mini luku tähän välliin kosna huomen o perhana se koe ja tämä maailman järkevin ihminen ei ole näillä ameeban aiboilla jaksanu lukea:)||
Votettakaa ja kommentoikaa risut ja ruusut

Kiitän ja kumarraan ja poistun takavasemmalle

Kiitän ja kumarraan ja poistun takavasemmalle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alekstanteri↑

I find you babe. (Just toy book 2)Where stories live. Discover now