|| Chapter one ||

167 13 5
                                    

Na een hele lange tijd is hier Chapter one van Twins. Sorry voor het lange wachten sorry sorry sorry HAVE FUN CUTIES!!  ♥3♥

Door het irritante geluid van mijn wekker word ik wakker. Ik doe mijn wekker uit en stap vermoeiend uit mijn bed. Elke dag hetzelfde verhaal. Ik slaap, Sta op, Ga naar school, En slaap. Op school heb ik geen vrienden alleen maar klasgenoten. In de pauzes zit ik in de mediatheek om te lezen of om te leren, Het kan me niet schelen wat mensen over me denken ik let niet op hun. Als ik me heb aangekleed loop ik naar beneden. Mijn vader zit al aan de tafel met zijn krant voor zijn neus en kijkt niet eens op als hij me hoort aankomen. Uit de fruitschaal pak ik een appel en ik stop hem in mijn tas.

Zonder een woord tegen mijn vader te zeggen loop ik weg, de deur uit om vervolgens mijn fietssleutel in het slot te steken en weg te rijden. Het was buiten nog een beetje schemerig maar het was wel lekker weer. Als ik op school aankom zet ik mijn fiets in de fietsenstalling en doe ik mijn oortjes in. De bel ging pas over 10 minuten dus ik kon nog even rustig naar mijn kluisje lopen.  Ik leg een paar boeken in mijn kluisje en ik hang mijn jas op de kapstok.

Even later gaat de bel en ik loop naar mijn lokaal. 2 lessen doe ik niks en dan is het pauze. Ik loop rustig naar de mediatheek en geef mijn pasje aan de enge man achter de balie,  meneer Griesbergen. Hij kijkt me verontwaardigd aan en knikt. Ik loop naar mijn vaste plek en plof neer op een stoel. Ik pak mijn boek erbij, The fault in our Stars van John Green.  Ik sla het boek open op de pagina waar ik was gebleven en begin te lezen. Het boek is geweldig en ik lach bij de grappige stukjes.

Ik blijf lezen tot ik iemand op mijn rug voel tikken. Ik draai me om en zie een schattige jongen staan die misschien 1 jaar ouder dan mij is.

Ik kijk hem vragend aan en hij glimlacht. "Uhm jij bent Chrissy Carlile, toch?" Ik knik en glimlach terug "Ik ben Beau Brooks en ik zie je hier altijd in je eentje zitten. Zou ik je gezelschap mogen houden?" Ik sla mijn boek dicht en leg het op tafel. Vroeg die Beau zojuist of hij míj gezelschap mocht houden? "Oh ja is goed" Ik haal een pluk haar voor mijn ogen weg en bestudeer Beau wat beter. Ik zit hier onderand al 4 jaar op school dus hoe kan het dat ik hem nog nooit heb gezien?

"Ben je hier toevallig nieuw op school?" Hij lacht en ik zie zijn ogen glinsteren. "Nope maar ik zit in de pauzes altijd in het computerlokaal dus het zou mogelijk zijn dat je me nog nooit hebt gezien" Ik voel dat ik rood word en ik wrijf in mijn ogen. "Het is niet erg Chrissy,  Ik val ook niet zoveel op tussen allerlei mensen" Als ik iets terug wil zeggen gaat de bel en ik stop mijn boek terug in mijn tas. "Het was leuk met je gespraat te hebben, Ik zie je nog wel!" Ik knik en zwaai. Ik loop terug naar de balie waar meneer Griesbergen al klaar zit met mijn pas in zijn handen.

Ik pak hem aan en loop naar mijn lokaal waar ik wiskunde heb. ik ga helemaal achteraan zitten waar mevrouw de Riele nooit kijkt. Als de les begonnen kijk ik uit het raam naar buiten en mijn gedachten dwalen af naar Beau. Ik snap nogsteeds niet waarom hij bij mij wou zitten en met me wou praten. Ik glimlach kort en dan opeens staat Beau voor het raam hij kijkt me aan met een eigenwijze glimlach en hij begint rondjes te rennen door de schooltuin ik begin keihsrd te lachen en natuurlijk hoort mevrouw de Riele dat. Ze kijkt me geïrriteerd aan en ik stop met lachen.

"Wat is er zo grappig Chrissy?" Ik bijt op mijn lip en kijk even weg. "In de schooltuin staat een jongen en hij deed rare dingen" Iedereen kijkt naar buiten en kijkt vervolgens weer weg "Ik zie niks, Ga je maar melden" Ik stop mijn spullen in mijn tas en loop boos weg. Ach het was het waard en ik snap ook wel dat Beau weg is gegaan.

Okaaay, Ik heb geen flauw idee hoeveel ik heb geschreven want ik heb het op mijn mobiel geschreven dus tja.. Hopelijk vonden jullie het een beetje een leuk hoofdstuk. xxxx Lily

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Twins || Ft The JanoskiansWhere stories live. Discover now